header image

Buffet Barneveld

Bent u op zoek naar een cateraar die uw buffet kan verzorgen in de regio Barneveld?

Zoek niet verder, op Hapjes aan Huis vindt u alle kwaliteit cateraars uit de regio. U hoeft geen boodschappen te doen en urenlang in de keuken te staan. Onze partyservice helpt u graag en laat u te gast in eigen huis voelen.

Buffet bestellen in Barneveld?

Wij hebben verschillende mogelijkheden en bieden onze buffetten in diverse prijsklasse aan. Wij verzorgen dagelijkss in de regio van Putten, Nijkerk, Garderen, Lunteren, Woudenberg, Voorthuizen smakelijke buffetten.

Denk hierbij aan onder andere een satébuffet,  een heerlijk koud buffet, combinatie van een koud- en warmbuffet, Zuid Europees buffet of een Aziatisch buffet. Vind u niet wat u zoekt of heeft u speciale wensen? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij sturen u een voorstel geheel naar uw wensen en budget. Wilt u op een andere manier genieten van uw buffet, denk dan eens aan een walking dinner , waarbij u uit de hand of vanaf een statafel geniet van heerlijk vers bereide hapjes van onze chef kok. Een onvergetelijke sfeer voor u en uw gasten. Wij willen graag uw culinaire wensen werkelijkheid laten worden. Reserveer direct uw buffet in Barneveld.

Hapjes aan Huis

Bent u met minder dan 10 personen?

Wij bezorgen ook voor kleine groepen!

Bekijk het assortiment