header image

Buffet Arnhem

Bent u zich aan het oriënteren naar een buffet catering in de regio Arnhem?

Krijgt u familie of vrienden op bezoek die graag blijven eten? Wat dacht u van een zeer goed en lekker verzorgt buffet? Heeft u altijd al eens gast in eigen huis of op het werk willen voelen? Wij verzorgen alles voor u van A tot Z. Door te bestellen bij onze cateringservice nemen wij al uw keukenzorgen uit handen.

Buffet catering bestellen in Arnhem?

Onze buffetten serveren wij in allerlei soorten en maten in verschillende prijsklasses. Wij verzorgen verschillende buffetten in de regio van Hoenderloo, Wageningen, Druten, Didam, Eerbeek, Harskamp. Van een koud-, warmbuffet en satébuffet tot een heerlijke Italiaans, Tapas, Grieks of Aziatisch buffet. Sluit af met een heerlijk dessertbuffet en uw diner is helemaal compleet. Wij regelen het voor u!

Wilt u liever iets samenstellen met uw eigen lievelingssmaken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij maken een passende offerte voor u. Wilt u eens iets anders dan zittend aan tafel eten? Wij serveren een heerlijk walking dinner, tapasbuffet of een hapjesbuffet , welke live gekookt worden voor onze chef kok bij u thuis of op het werk. Welk buffet wilt u bestellen in de regio Arnhem?

Wij staan van harte voor u klaar om invulling te geven aan uw culinaire wensen.

Hapjes aan Huis

Bent u met minder dan 10 personen?

Wij bezorgen ook voor kleine groepen!

Bekijk het assortiment