header image

Buffet Apeldoorn

Heeft u binnenkort iets te vieren en wilt u een buffet bestellen in de regio Apeldoorn?

Een verjaardag aan huis of iets bestellen bij uw bedrijf? Wij serveren dagelijkss heerlijke buffetten bij de gasten thuis en op het werk. Onze cateringservice zorgt ervoor dat u geen boodschappen hoeft te doen en uren in de keuken aan het werk bent om een heerlijk buffet te bereiden. Wij verzorgen alles zo goed en netjes, dat u zich te gast voelt in uw eigen huis.

Buffet bestellen in de regio Apeldoorn doet u direct online!

Wij hebben buffetten in allerlei vormen met verschillende prijzen. Zo heeft u de keuze uit onder andere een satébuffet, tapasbuffet, Italiaansbuffet, maar ook een Hollands koud buffet of een combi van een koud- en warmbuffet. Ter afsluiting  een heerlijk dessertbuffet en uw feest is helemaal compleet in de regio van Vaassen, Uddel, Oostdorp, Beekbergen, Kootwijk, Elspeet.

Heeft u een bepaalde voorkeur in uw buffet? Laat het ons weten, dan maken wij geheel op maat een offerte die bij u past. Heeft u altijd al eens met eten een gezellige receptie sfeer gewild in plaats van zittend aan tafel eten? Bestel ons walking dinner , tapas- of een hapjesbuffet, dat live gekookt wordt bij u op locatie door onze chef kok.

Ons team zorgt ervoor dat uw culinaire wensen in vervulling gaan 

Hapjes aan Huis

Bent u met minder dan 10 personen?

Wij bezorgen ook voor kleine groepen!

Bekijk het assortiment