header image

BBQ & gourmet cateraar Zutphen

BBQ en gourmet cateraar Zutphen

Op zoek naar een ervaren en kwalitatieve cateraar die uw barbecue of gourmet compleet komt verzorgen bij u? Wij doen het graag en doen het al tientallen jaren. Met veel tevreden klanten in Nederland en België staan wij klaar met een compleet en goed verzorgd bbq en gourmet assortiment.  Wij leveren het hele jaar door in heel Nederland en België. Vanaf 5 personen komen wij bij u aan de deur en bezorgen het eten op elke locatie. Leveren in de regio van Zutphen , Delden, Brummen, Almen, Gossel, Vierakker en Vorden is bij ons geen enkel probleem.

Ons bbq en gourmet assortiment in Zutphen bestellen

Een bbq of gourmetpakket heeft u in now time bij ons besteld. Wij hebben rekening gehouden met speciale pakketten voor mensen met bijzondere dieetwensen en voor de kids. Wij sturen u een bericht (sms en mail) de dag voor de levering met de info over de aflevertijd de dag erna...de dag van de levering. U bent te gast in eigen huis! Wij doen namelijk ook de afwas voor u omdat u de spullen weer vuil terug kunt geven.

Hoe bestel u u bbq of gourmet in Zutphen?

Kijk eerst eens rustig naar de verschillende bbq en gourmetpakketten die wij hebben. Kies er één of meerdere voor u en uw gasten en maak het bestelproces verder af. Na de ontvangst van uw bestelling krijgt u uiteraard een bevestiging. Uw catering wordt bezorgd op elke locatie in Zutphen , Delden, Brummen, Almen, Gossel, Vierakker en Vorden! Met gekoeld transport bezorgen wij de bestelling. Wij plannen de levering in op een voor ons ideaal moment op de leverdag. Als u de levertijd zelf wilt bepalen kunt u dit aangeven in de winkelwagen tijdens het afronden van uw bestelling. Op het afgesproken moment komen wij uw bestelling leveren. Geniet bij u thuis, op het werk of vakantiehuisje. Compleet en goed verzorgd. Wij wensen u alvast smakelijk eten.

 

Hapjes aan Huis

Bent u met minder dan 10 personen?

Wij bezorgen ook voor kleine groepen!

Bekijk het assortiment