header image

BBQ & gourmet cateraar Zevenaar

BBQ en gourmet cateraar Zevenaar

Als u een bbq of gourmet met vrienden, familie of collega's wilt organiseren, dan bent u bij ons aan het goede adres. We leveren door heel Nederland en België een ruime keuze aan bbq- en gourmetschotels. Compleet, All incusive en voor ieder wat wils. Vanaf 5 personen bestelt u al een compleet verzorgd bbq of gourmet wat wij zonder bezorgkosten, 365 dagen per jaar door heel Nederland en België kunnen komen bezorgen. Zo ook in de regio van Zevenaar, Didam, Babberich, Wehl, Herwen, Braamt en Zeddam.

Ons bbq en gourmet assortiment in Zevenaar bestellen

Een heerlijke bbq- of gourmetschotel heeft u snel gevonden op onze website en in een aantal stappen besteld. Wij hebben speciale pakketten voor kinderen en vegatarische samengesteld. Daarnaast hebben wij ook bbq- en gourmetschotels afgestemd voor speciale dieetwensen. U mag alles vuil terug geven aan ons. Wij doen de afwas voor u.

Hoe bestelt u uw bbq of gourmet in Zevenaar?

Zoek een lekker arrangement uit op onze website, waarvan u denkt dat dat past bij uw wensen. U kunt per persoon bestellen zolang er maar ten minste 5 x 1 type pakket bestelt wordt. U maakt het bestelproces verder af en achteraf ontvangt u van ons een bevestiging van de bestelling. Uw catering wordt bezorgd op elke locatie in Zevenaar, Didam, Babberich, Wehl, Herwen, Braamt en Zeddam! U kunt een eventuele gewenste levertijd opgeven in het besteldproces, tijdens het afronden van uw bestelling. De uitlevering van de bestelling vindt plaats op het moment wat wij met u hebben afgesproken. Geniet bij u thuis, op het werk of vakantiehuisje. Compleet en goed verzorgd. Wij wensen u alvast smakelijk eten. 

 

Hapjes aan Huis

Bent u met minder dan 10 personen?

Wij bezorgen ook voor kleine groepen!

Bekijk het assortiment