header image

BBQ & gourmet cateraar Winterswijk

BBQ en gourmet cateraar Winterswijk

Wij verzorgen door heel Nederland en België uitstekend verzorgde bbq- en gourmet arrangementen. All inclusive met vlees, vis, halal en vegetarische gerechten met daarbij salades, sauzen, brood en een bbq met gas of gourmetplaats (elektrisch of bakus). Wij halen uw keukenzorgen uit handen! Vanaf 5 personen bestelt u al een compleet verzorgd bbq of gourmet wat wij zonder bezorgkosten, 365 dagen per jaar door heel Nederland en België kunnen komen bezorgen. Zo ook in de regio van Winterswijk, Lichtenvoorde,Varsseveld, Aalten, Groenlo, Ruurlo en Zelhem.

Ons bbq en gourmet assortiment in Winterswijk bestellen.

Met een paar klikken bestelt u een gourmet of bbq. Er zijn speciaal samengestelde bbq- en gourmetschotels voor de kinderen. Daarnaast kunnen wij rekening houden met eventuele dieetwensen. De dag voor de levering ontvangt u bericht over de exacte levertijd. De afwas hoeft u niet te doen. Wij komen onze spullen achteraf weer vuil afhalen.

Hoe bestelt u uw bbq of gourmet in Winterswijk?

Zoek een lekker arrangement uit op onze website, waarvan u denkt dat dat past bij uw wensen. U kunt per persoon bestellen zolang er maar ten minste 5 x 1 type pakket bestelt wordt. U maakt het bestelproces verder af en achteraf ontvangt u van ons een bevestiging van de bestelling. Uw catering wordt bezorgd op elke locatie in Winterswijk, Lichtenvoorde,Varsseveld, Aalten, Groenlo, Ruurlo en Zelhem! Als u een specifieke tijd wilt afspreken dan kunt u dit aangeven bij het afronden van uw bestelling. De uitlevering van de bestelling vindt plaats op het moment wat wij met u hebben afgesproken. Wij wensen u heel veel eetplezier met uw gasten! Eet smakelijk!

Hapjes aan Huis

Organiseer jij de thuislunch - high tea - borrel of diner?

vanaf 1 persoon door heel NL bezorgd

Bekijken