header image

BBQ & gourmet cateraar Wijchen

BBQ en gourmet cateraar Wijchen

Bij ons bent u op het juiste adres voor een compleet verzorgde bbq- of gourmetschotel. Door heel Nederland en België leveren wij een uitgebreid assortiment. U kunt bij ons terecht voor bestellingen van BBQ- of gourmetschotels vanaf 5 personen die wij het hele jaar door leveren in heel Nederland en België. Zo ook in de regio van Wijchen, Hoeve, Beuningen, Weurt, Blankenberg, Valenberg en Nederasselt. U kunt uw bezorgtijd aangeven in de winkelwagen, bij het afronden van uw bestelling.

Ons bbq en gourmet assortiment in Wijchen bestellen

Een bbq of gourmetpakket heeft u in now time bij ons besteld. Wij hebben rekening gehouden met speciale pakketten voor mensen met bijzondere dieetwensen en voor de kids. Wij sturen u een bericht (sms en mail) de dag voor de levering met de info over de aflevertijd de dag erna...de dag van de levering. U bent te gast in eigen huis! Wij doen namelijk ook de afwas voor u omdat u de spullen weer vuil terug kunt geven.

Hoe bestel u uw bbq of gourmet in Wijchen?

Op de website bekijkt u de verschillende bbq- en gourmetschotels. U kunt per persoon bestellen, zolang er maar van 1 pakket tenminste voor 5 personen wordt besteld. Daarna kunt u per persoon apart bijbestellen. Het afwikkelen van het verdere bestelproces spreekt voor zich. Na onvangst van uw order ontvangt u direct een emailbevestiging.  Uw catering wordt gratis bezorgd aan huis in Wijchen, Hoeve, Beuningen, Weurt, Blankenberg, Valenberg en Nederasselt! Uw order wordt door ons in gekoeld transport aan huis geleverd. Als wij zelf de levertijd mogen bepalen dan zijn de leverkosten gratis. In het geval u de tijd zelf wilt bepalen dan moet u op extra bezorgkosten rekenen. Op het afgesproken moment komen wij uw bestelling leveren. Bij deze wensen wij u alvast eet smakelijk en een gezellige avond.

Hapjes aan Huis

Bent u met minder dan 10 personen?

Wij bezorgen ook voor kleine groepen!

Bekijk het assortiment