header image

BBQ & gourmet cateraar Tiel

BBQ en gourmet cateraar Tiel

Wilt u uw bbq of gourmet laten verzorgen door een kwaliteit cateraar? Ons cateringbedrijf haalt graag al uw keukenzorgen uit handen! Met ruim 35 jaar ervaring bezorgen wij in heel Nederland, België en het grensgebied van Duitsland ons complete barbecue en gourmet assortiment. Wij komen voor elke gelegenheid en bezorgen 365 dagen per jaar in de regio van Tiel, Druten, Appeltern, Kesteren, Geldermalsen, Hedel en Maurik.  U bestelt bij ons al vanaf 5 personen en wij komen dit bij u op locatie bezorgen.

Ons bbq en gourmet assortiment in Tiel bestellen.

Een bbq of gourmetpakket heeft u in now time bij ons besteld. Wij hebben rekening gehouden met speciale pakketten voor mensen met bijzondere dieetwensen en voor de kids. Wij sturen u een bericht (sms en mail) de dag voor de levering met de info over de aflevertijd de dag erna...de dag van de levering. U bent te gast in eigen huis! Wij doen namelijk ook de afwas voor u omdat u de spullen weer vuil terug kunt geven.

Hoe bestelt u uw bbq of gourmet in Tiel?

Kijk eerst eens rustig naar de verschillende bbq en gourmetpakketten die wij hebben. Kies er één of meerdere voor u en uw gasten en maak het bestelproces verder af. Na de ontvangst van uw bestelling krijgt u uiteraard een bevestiging. Uw catering wordt bezorgd op elke locatie in de regio Tiel, Druten, Appeltern, Kesteren, Geldermalsen, Hedel en Maurik! Leveringen doen wij met gekoelde transportbussen op de dag van de door u gewenste leverdatum. Kiest u zelf een bezorgtijd, dan kunt u dit aangeven in de winkelwagen, tijdens het afronden van u bestelling. De bestelling komen wij op het afgesproken moment bij u bezorgen. Bij deze wensen wij u alvast eet smakelijk en een gezellige avond.

Hapjes aan Huis

Bent u met minder dan 10 personen?

Wij bezorgen ook voor kleine groepen!

Bekijk het assortiment