header image

BBQ & gourmet cateraar Ede

BBQ en gourmet cateraar Ede

Wilt u uw bbq of gourmet laten verzorgen door een kwaliteit cateraar?
Ons cateringbedrijf haalt graag al uw keukenzorgen uit handen! Met ruim 35 jaar ervaring bezorgen wij in heel Nederland, België en het grensgebied van Duitsland ons complete barbecue en gourmet assortiment. Wij komen voor elke gelegenheid en bezorgen 365 dagen per jaar in de regio van Ede, Otterlo, De klomp, Mossel, Bennekom, Oosterbeek en Renkum.  U bestelt bij ons al vanaf 5 personen en wij komen dit bij u op locatie bezorgen.

Ons bbq en gourmet assortiment in Ede bestellen

In enkele kliks besteld u één van onze barbecue- of gourmetschotels. Speciaal voor de kinderen hebben wij een kinderbarbecue met leuke verrassing! Eén dag voor de bezorging ontvangt u van ons een e-mail hoe laat wij, op uw gewenste bezorgdag, het eten komen bezorgen. Het ophalen gaat op dezelfde wijze, waardoor u precies weet hoe laat wij de (vuile) materialen weer op komen halen. Zelfs de afwas doen wij voor u! 

Hoe bestel u u bbq of gourmet in Ede?

Das niet zo lastig. U maakt een keuze uit de pakketten die wij bieden, u geeft op voor hoeveel personen u dat wilt, u rond de bestelling af en vervolgens krijgt u van ons de bevestiging van de bestelling. Uw catering wordt bezorgd op elke locatie in Ede, Otterlo, De klomp, Mossel, Bennekom, Oosterbeek en Renkum! Als u een specifieke tijd wilt afspreken dan kunt u dit aangeven bij het afronden van uw bestelling. Wij komen op tijd het bbqarrangement of de gourmet bij u thuis brengen. Wees te gast in eigen huis en laat ons het eten voor u verzorgen. Veel plezier met uw gasten en eet smakelijk.

 

Hapjes aan Huis

Bent u met minder dan 10 personen?

Wij bezorgen ook voor kleine groepen!

Bekijk het assortiment