header image

BBQ & gourmet cateraar Culemborg

BBQ en gourmet cateraar Culemborg

Op zoek naar een ervaren en kwalitatieve cateraar die uw barbecue of gourmet compleet komt verzorgen bij u? Wij doen het graag en doen het al tientallen jaren. Met veel tevreden klanten in Nederland en België staan wij klaar met een compleet en goed verzorgd bbq en gourmet assortiment.  Het hele jaar door kunt u bij ons terecht in de regio van Culemborg, Leerdam, Asperen, Beesd, Meerkerk, Deil en Vianen. Bestellen kan vanaf 5 personen en wij bezorgen op elke locatie.

Ons bbq en gourmet assortiment in Culemborg bestellen

In enkele kliks besteld u één van onze barbecue- of gourmetschotels. Speciaal voor de kinderen hebben wij een kinderbarbecue met leuke verrassing! Eén dag voor de bezorging ontvangt u van ons een e-mail hoe laat wij, op uw gewenste bezorgdag, het eten komen bezorgen. Het ophalen gaat op dezelfde wijze, waardoor u precies weet hoe laat wij de (vuile) materialen weer op komen halen. Zelfs de afwas doen wij voor u!

Hoe bestelt u uw bbq of gourmet in Culemborg? 

Op de website bekijkt u de verschillende bbq- en gourmetschotels. U kunt per persoon bestellen, zolang er maar van 1 pakket tenminste voor 5 personen wordt besteld. Daarna kunt u per persoon apart bijbestellen. Het afwikkelen van het verdere bestelproces spreekt voor zich. Na onvangst van uw order ontvangt u direct een emailbevestiging.  Uw catering wordt bezorgd op elke locatie in de regio Culemborg, Leerdam, Asperen, Beesd, Meerkerk, Deil en Vianen! Leveringen doen wij met gekoelde transportbussen op de dag van de door u gewenste leverdatum. Kiest u zelf een bezorgtijd, dan kunt u dit aangeven in de winkelwagen, tijdens het afronden van u bestelling. Op de afgesproken levertijd komen wij bij u alles leveren. Uit eten in eigen huis. Niets gezelligers is denkbaar. Eet smakelijk en geniet ervan.

 

Hapjes aan Huis

Bent u met minder dan 10 personen?

Wij bezorgen ook voor kleine groepen!

Bekijk het assortiment