header image

BBQ & gourmet cateraar Barneveld

BBQ en gourmet cateraar Barneveld

Als u een bbq of gourmet met vrienden, familie of collega's wilt organiseren, dan bent u bij ons aan het goede adres. We leveren door heel Nederland en België een ruime keuze aan bbq- en gourmetschotels. Compleet, All incusive en voor ieder wat wils. U kunt bij ons terecht voor bestellingen van BBQ- of gourmetschotels vanaf 5 personen die wij het hele jaar door leveren in heel Nederland en België. Zo ook in de regio van [plaatsnamen]. U kunt uw bezorgtijd aangeven in de winkelwagen, bij het afronden van uw bestelling.

Ons bbq en gourmet assortiment in Barneveld bestellen

Op onze website vindt u de verschillende mogelijkheden kwa bbq- en gourmetschotels. Er zijn speciale arrangementen voor kinderen, Islamitische gasten en mensen met andere dieetwensen. Afwassen is niet nodig. Wij doen dat voor u, nadat wij onze spullen weer bij u hebben afgehaald.

Hoe bestel u uw bbq of gourmet in Barneveld?

U bestelt uw menu in enkele stappen: 1. Maak een keuze uit ons bbq en gourmet assortiment. 2. Selecteer welk menu u wilt bestellen. 3. Vul het aantal personen in. 4. Plaats uw bestelling, vul uw gegevens in en rond uw bestelling af. U ontvangt een bevestigingsmail met uw gegevens en uw menukeuze. Uw catering wordt bezorgd op elke locatie in [plaats]! Als u een specifieke tijd wilt afspreken dan kunt u dit aangeven bij het afronden van uw bestelling. Op tijd komen staat hoog in ons vaandel. Wij staan op tijd bij u voor de deur. U bent uit in eigen huis. Geniet ervan en geniet van ons heerlijke en complete bbq of gourmetarrangement.

 

Hapjes aan Huis

Bent u met minder dan 10 personen?

Wij bezorgen ook voor kleine groepen!

Bekijk het assortiment