header image

BBQ & Gourmet cateraar Apeldoorn

BBQ en gourmet cateraar Apeldoorn

Op zoek naar een ervaren en kwalitatieve cateraar die uw barbecue of gourmet compleet komt verzorgen bij u? Wij doen het graag en doen het al tientallen jaren. Met veel tevreden klanten in Nederland en België staan wij klaar met een compleet en goed verzorgd bbq en gourmet assortiment.  Bestellingen vanaf 5 personen brengen wij zonder bezorgkosten door heel Nederland en Belgié. Ook in de regio Apeldoorn, Vaassen, Uddel, Oostdorp, Beekbergen,  Kootwijk en Elspeet
Wij doen dat het hele jaar rond.

Ons bbq en gourmet assortiment in Apeldoorn bestellen

Een compleet arrangement voor een geslaagde bbq of gourmet avond is snel bij ons besteld. Wij hebben arrangementen voor kinderen, Islamitische gasten en voor mensen met een vegetarisch dieet. Over de vaat hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij komen onze spullen weer vuil ophalen en doen de afwas voor u!

Hoe bestelt u uw bbq of gourmet in Apeldoorn?

U maakt eerst een keuze voor u en uw gasten. U kunt per persoon kiezen zolang er maar tenminste 1 pakket 5 x wordt besteld. Na het ontvangst van uw bestelling krijgt u uiteraard een bevestiging per email. Uw catering wordt bezorgd op elke locatie in de regio Apeldoorn, Vaassen, Uddel, Oostdorp, Beekbergen,  Kootwijk en Elspeet! Leveringen doen wij met gekoelde transportbussen op de dag van de door u gewenste leverdatum. Kiest u zelf een bezorgtijd, dan kunt u dit aangeven in de winkelwagen, tijdens het afronden van u bestelling. De uitlevering van de bestelling vindt plaats op het moment wat wij met u hebben afgesproken. Wij wensen u heel veel eetplezier met uw gasten! Eet smakelijk!

Hapjes aan Huis

Bent u met minder dan 10 personen?

Wij bezorgen ook voor kleine groepen!

Bekijk het assortiment