header image

BBQ & gourmet cateraar Leeuwarden

BBQ en gourmet cateraar Leeuwarden

Als u een bbq of gourmet met vrienden, familie of collega's wilt organiseren, dan bent u bij ons aan het goede adres. We leveren door heel Nederland en België een ruime keuze aan bbq- en gourmetschotels. Compleet, All incusive en voor ieder wat wils. Vanaf 5 personen bestelt u al een compleet verzorgd bbq of gourmet wat wij zonder bezorgkosten, 365 dagen per jaar door heel Nederland en België kunnen komen bezorgen. Zo ook in de regio van Leeuwarden, Harlingen, Stiens, Franeker, Winsum, Wommels en Grou.

Ons bbq en gourmet assortiment in Leeuwarden bestellen

Op onze website vindt u de verschillende mogelijkheden kwa bbq- en gourmetschotels. Er zijn speciale arrangementen voor kinderen, Islamitische gasten en mensen met andere dieetwensen. Afwassen is niet nodig. Wij doen dat voor u, nadat wij onze spullen weer bij u hebben afgehaald.

Hoe bestel u u bbq of gourmet in Leeuwarden?

Op de website bekijkt u de verschillende bbq- en gourmetschotels. U kunt per persoon bestellen, zolang er maar van 1 pakket tenminste voor 5 personen wordt besteld. Daarna kunt u per persoon apart bijbestellen. Het afwikkelen van het verdere bestelproces spreekt voor zich. Na onvangst van uw order ontvangt u direct een emailbevestiging.  Uw catering wordt bezorgd op elke locatie in Leeuwarden, Harlingen, Stiens, Franeker, Winsum, Wommels en Grou! Als u een specifieke tijd wilt afspreken dan kunt u dit aangeven bij het afronden van uw bestelling. Wij komen op tijd het bbqarrangement of de gourmet bij u thuis brengen. U bent uit in eigen huis. Geniet ervan en geniet van ons heerlijke en complete bbq of gourmetarrangement.