header image

BBQ & gourmet cateraar Heereveen

BBQ en gourmet cateraar Heereveen

Wij verzorgen door heel Nederland en België uitstekend verzorgde bbq- en gourmet arrangementen. All inclusive met vlees, vis, halal en vegetarische gerechten met daarbij salades, sauzen, brood en een bbq met gas of gourmetplaats (elektrisch of bakus). Wij halen uw keukenzorgen uit handen! Bestellingen vanaf 5 personen brengen wij zonder bezorgkosten door heel Nederland en Belgié. Ook in de regio van Heereveen, Tjalleberd, Oudehaske, Rottum, Mildam, Joure en Gorredijk. Wij doen dat het hele jaar rond.

Ons bbq en gourmet assortiment in Heereveen bestellen

Het bestellen van een goed samengesteld bbq- of gourmetarrangement kost geen moeite. Kijk ook eens naar de speciale arrangementen voor kinderen en vegetariers. Ook voor hen zijn er volop mogelijkheden. U krijgt van ons een bericht over de levertijd op de dag voor uw leverdag. Maakt u zich geen zorgen om de afwas, dat doen wij als de materialen weer vuil bij u worden afgehaald.

Hoe bestelt u uw bbq of gourmet in Heereveen?

U maakt eerst een keuze voor u en uw gasten. U kunt per persoon kiezen zolang er maar tenminste 1 pakket 5 x wordt besteld. Na het ontvangst van uw bestelling krijgt u uiteraard een bevestiging per email. Uw catering wordt bezorgd op elke locatie in Heereveen, Tjalleberd, Oudehaske, Rottum, Mildam, Joure en Gorredijk! U kunt een eventuele gewenste levertijd opgeven in het besteldproces, tijdens het afronden van uw bestelling. De uitlevering van de bestelling vindt plaats op het moment wat wij met u hebben afgesproken. Bij deze wensen wij u alvast eet smakelijk en een gezellige avond.

 

Hapjes aan Huis

Bent u met minder dan 10 personen?

Wij bezorgen ook voor kleine groepen!

Bekijk het assortiment