header image

BBQ & gourmet cateraar Bolsward

BBQ en gourmet cateraar Bolsward 

Laat ons u helpen bij de verzorging van uw BBQ of gourmet catering. Met de barbecue- en gourmetschotels van ons bent u snel al een paar stappen verder. Wij hebben heerlijke en smakelijke bbq- en gourmetschotels samengesteld die door heel Nederland en België bezorgd worden. U kunt uw bezorgtijd en datum bepalen in de winkelwagen. Wij brengen uw bestelling op elke locatie. Wij leveren bestellingen uit vanaf 5 personen. Zo ook in de regio van Bolsward, Witmarsum, Makkum, Workum, Hindeloopen, Elahuizen en Tjerkwerd.

Ons bbq en gourmet assortiment in Bolsward  bestellen

Een barbecue arrangement of gourmetpakket heeft u zo besteld. We hebben speciale pakketten voor kinderen, vegetariers en islamitische gasten. Daags voor de bezorging ontvangt u van ons de levertijd per mail en sms. Wij komen de spullen weer vuil afhalen en doen dus ook de afwas.

Hoe bestel u uw bbq of gourmet in Bolsward ?

Das niet zo lastig. U maakt een keuze uit de pakketten die wij bieden, u geeft op voor hoeveel personen u dat wilt, u rond de bestelling af en vervolgens krijgt u van ons de bevestiging van de bestelling. Uw catering wordt gratis bezorgd aan huis in Bolsward, Witmarsum, Makkum, Workum, Hindeloopen, Elahuizen en Tjerkwerd! Uw order wordt door ons in gekoeld transport aan huis geleverd. Als wij zelf de levertijd mogen bepalen dan zijn de leverkosten gratis. In het geval u de tijd zelf wilt bepalen dan moet u op extra bezorgkosten rekenen. Wij zijn mensen van de tijd en zijn er dus op het afgesproken moment. Geniet bij u thuis, op het werk of vakantiehuisje. Compleet en goed verzorgd. Wij wensen u alvast smakelijk eten.

Hapjes aan Huis

Organiseer jij de thuislunch - high tea - borrel of diner?

vanaf 1 persoon door heel NL bezorgd

Bekijken