header image

Buffet Almere

Gaat u één deze weken een feestje geven in de regio Almere  en wilt u het buffet uitbesteden aan een kwaliteit cateraar?

Wij serveren allerlei soorten buffetten voor elke gelegenheid aan huis of op het werk. U hoeft niet uitgebreid boodschappen te doen en vervolgens urenlang in de keuken te staan. Door te bestellen bij onze cateringservice bent u te gast in eigen huis!

Buffet catering bestellen in Almere

Onze buffetten serveren wij in allerlei soorten en maten in verschillende prijsklasses. Zo heeft u de keuze uit onder andere een satébuffet, tapasbuffet, Italiaansbuffet, maar ook een Hollands koud buffet of een combi van een koud- en warmbuffet. Ter afsluiting  een heerlijk dessertbuffet en uw feest is helemaal compleet in de regio van Harderhaven, Noordersluis, Biddinghuizen, Urk, Zeewolde, Diemen.

Heeft u specifieke wensen, allergieën  of iets anders? Wij maken graag een offerte geheel op maat en samengesteld op basis van uw wensen. Besteld u wel vaker een buffet en wilt u een keer iets anders? Denk een aan een walking dinner  live gekookt bij u thuis of op het werk door onze chef kok.

Het is eens wat anders dan aan tafel eten, want er ontstaat een gezellige receptie sfeer aan de eventueel bijgeleverde statafels. Wij willen graag uw culinaire wensen werkelijkheid laten worden. Reserveer direct uw buffet in Almere.

Hapjes aan Huis

Bent u met minder dan 10 personen?

Wij bezorgen ook voor kleine groepen!

Bekijk het assortiment