header image

BBQ & gourmet cateraar Almere

BBQ en gourmet cateraar Almere en Omstreken

Wij verzorgen door heel Nederland en België uitstekend verzorgde bbq- en gourmet arrangementen, zo ook in de regio Almere. All inclusive met vlees, vis, halal en vegetarische gerechten met daarbij salades, sauzen, brood en een bbq met gas of gourmetplaats (elektrisch of bakus). Wij halen uw keukenzorgen uit handen! Bestellingen vanaf 5 personen brengen wij zonder zorgen door heel Nederland en België. Ook in de regio van Almere, Ermelo, Epe, Ernst, Biddinghuizen, Urk en Enkhuizen. Wij doen dat het hele jaar rond.

Ons bbq en gourmet assortiment in Almere bestellen

Een bbq of gourmetpakket heeft u in now time bij ons besteld. Wij hebben rekening gehouden met speciale pakketten voor mensen met bijzondere dieetwensen en voor de kids. Wij sturen u een bericht (mail) de dag voor de levering met de info over de aflevertijd de dag erna...de dag van de levering. U bent te gast in eigen huis! Wij doen namelijk ook de afwas voor u omdat u de spullen weer vuil terug kunt geven.

Hoe bestel u u bbq of gourmet in Almere?

Kijk eerst eens rustig naar de verschillende bbq en gourmetpakketten die wij hebben. Kies er één of meerdere voor u en uw gasten en maak het bestelproces verder af. Na de ontvangst van uw bestelling krijgt u uiteraard een bevestiging. Uw catering wordt gratis bezorgd aan huis in de regio Almere, Ermelo, Epe, Ernst, Biddinghuizen, Urk en Enkhuizen! Uw order wordt door ons in gekoeld transport aan huis geleverd. Als wij zelf de levertijd mogen bepalen dan zijn de leverkosten gratis. In het geval u de tijd zelf wilt bepalen dan moet u op extra bezorgkosten rekenen. Wij zijn mensen van de tijd en zijn er dus op het afgesproken moment. U bent uit in eigen huis. Geniet ervan en geniet van ons heerlijke en complete bbq of gourmetarrangement.