Buffet catering Emmen

Buffet bestellen Emmen

Alles tot in de puntjes geregeld op uw feest? Kies dan snel voor de uitstekende partyservice van Hapjes aan Huis. Onze cateraar in Emmen laat u graag genieten van een topkwaliteitlunch of buffet.

Klein en groot evenement

Uw lunch of buffet in Emmen werd nog nooit zo goed verzorgd. Hapjes aan Huis vormt voor  elk feest de beste partner. Het kan gaan om een besloten feest van circa 15 mensen. Maar ook bij een megafestijn met honderden bezoekers is onze cateraar in Emmen graag present.

Veelzijdige keuken

Door vakkundigheid gedreven zetten alle 65 cateraars van Hapjes aan Huis zich elke dag in voor de beste kwaliteit. Zo is uw buffet of lunch in Emmen altijd vers klaargemaakt en wordt uw bestelling door onze cateraar met de meeste zorg bij u uitgestald. Natuurlijk kunt u kiezen uit een doordacht warm en koud aanbod van gerechten. Echt goede partyservice blinkt immers uit door veelzijdigheid.

Zo is een Nederlands buffet met heerlijke stamppotten een dankbare keuze. Maar zoekt u het liever iets verder weg, dan kunt u eenvoudig Italiaans, Grieks of Spaanse tapas bij onze cateraar bestellen.

Buffet bestellen Emmen

Gewaarborgde kwaliteit

Aangezien elke cateraar van Hapjes aan Huis precies hetzelfde aanbod presenteert, bestelt u  een lunch of buffet in Emmen van landelijke kwaliteit. Eigenlijk doet deze kwalificatie onze partyservice in Emmen zelfs nog iets tekort. Met vermelding op de menukaart van een Chinees, Thais of Indisch buffet, beschikt onze cateraar in Emmen in feite over een keuken van mondiaal niveau.

Persoonlijk contact vooraf

Geniet van de voorpret die onze partyservice in Emmen u biedt. Kies vrij uit de gerechten op deze website en laat een formidabele lunch of verrukkelijk buffet in Emmen opdienen. Bijvoorbeeld tijdens uw personeelsfeest of 50e verjaardag. Ook de gezonde salade of heerlijke portie saté op uw receptie, verzorgt onze cateraar in Emmen graag.

Natuurlijk neemt onze cateraar na uw bestelling persoonlijk telefonisch contact met u op. Zo regelt u samen met hem dat de geboden partyservice een onvergetelijk karakter krijgt!

Zorgeloos genieten van een buffet in Emmen?
Bestel direct online of vraag een offerte aan!


06-160 10 826

blauw-vinkje-symbool Catering voor ieder budget
blauw-vinkje-symbool Dagvers vanuit 65 keukens
blauw-vinkje-symbool Traditioneel en culinair
blauw-vinkje-symbool Beste prijs / kwaliteit
blauw-vinkje-symbool Eenvoudig online bestellen

HAH - Bekijk hier het assortiment

                          Referenties>>>

 

| In de media | FAQ | Bezorgkosten | Contact | Winkelwagen
.