Buffet bestellen Assen

Buffet bestellen Assen

Buffet of lunch, maar ook High Tea of BBQ, bestelt u toch niet zomaar bij een willekeurige cateraar in Assen? Bij Hapjes aan Huis bent u verzekerd van de beste kwaliteit en de beste service.

Partyservice van de hoogste kwaliteit

Partyservice door een cateraar van Hapjes aan Huis is gebaseerd op landelijk afgesproken richtlijnen. Hierdoor is het aanbod uiterst gevarieerd en ligt ook de presentatie van lunch en buffet absoluut op een hoog niveau. De 65 partyservice ondernemers van Hapjes aan Huis vormen een hecht samenwerkingsverband en zijn in staat door heel Nederland dezelfde hoge kwaliteit aan te bieden.

Makkelijk bestellen, persoonlijk contact

Vele gerechten, warm en koud, sieren ons menu overzicht. U kunt lunch en buffet in Assen eenvoudig bestellen via onze website. Gewoon kiezen en aanklikken is voldoende. Natuurlijk neemt onze cateraar in Assen hierna persoonlijk contact met u op. In overleg stemt hij de te verlenen partyservice naadloos af op uw festiviteit. Heeft u misschien behoefte aan extra accommodatie, dan verzorgt onze cateraar ook een prachtige partytent voor u.

Buffet catering Assen

Aantrekkelijke buffet keuze

Bestellen bij een cateraar van Hapjes aan Huis geeft toegang tot de mooiste gerechten. Verre gerechten als Chinees, Indisch of Thais komen binnen uw bereik. Maar ook Hollandse stamppotten, Italiaans of Grieks hebben een prominente plaats binnen ons menu overzicht.

Graag een creatief buffet in Assen bestellen? Ons Spaanse tapas buffet voorziet uw gasten spelenderwijs van voldoende gespreksstof.

Hapjes, saté en salade

Ook kleinere opdrachten voert onze cateraar graag voor u uit. Losse hapjes, saté of verse salade; ze worden zorgvuldig klaargemaakt en vormen daarna de versiering van uw jubileum of receptie.

Keurige bediening

Wij denken dat een goed partyservice concept staat of valt met de wijze van bediening. Onze cateraar besteedt daarom veel aandacht aan de verzorging van uw buffet of lunch in Assen. Hij gebruikt nette schalen met opscheplepels, levert chafing dishes mee om de gerechten op temperatuur te houden en geeft uitleg bij elk gerecht.

Kortom: Uw cateraar van Hapjes aan Huis biedt het
beste menu met de beste service!

06-2129 8173

blauw-vinkje-symbool Catering voor ieder budget
blauw-vinkje-symbool Dagvers vanuit 65 keukens
blauw-vinkje-symbool Traditioneel en culinair
blauw-vinkje-symbool Beste prijs / kwaliteit
blauw-vinkje-symbool Eenvoudig online bestellen

HAH - Bekijk hier het assortiment

                          Referenties>>>

 

| In de media | FAQ | Bezorgkosten | Contact | Winkelwagen
.