header image

Buffet Assen

Heeft u een gelegenheid in de regio Assen waar veel gasten komen eten en wilt u een buffet voor ze bestellen?

Wij staan voor kwaliteit en bereiden alles vers in eigen keuken. Bestel bij ons en u bent verzekerd van een goed verzorgt buffet! U hoeft niet uitgebreid boodschappen te doen en vervolgens urenlang in de keuken te staan. Door te bestellen bij onze cateringservice bent u te gast in eigen huis!

Buffet catering bestellen in Assen

Wij hebben een ruime keuze aan buffetten met verschillende prijzen. Wilt u eens iets anders bestellen in de regio van Anloo, Vries, Norg, Veenhuizen, Zuidlaren, Tynaarlo, Annen ? Denk  aan een goed en smakelijk satébuffet, een heerlijke koud buffet, of een combinatie van een koud- en en warmbuffet. Maar ook Europese en Aziatische buffetten behoren tot de mogelijkheden.

Heeft u bepaalde smaken, waar uw voorkeur naar uitgaan, laat het ons weten. Vraag een vrijblijvende offerte aan en wij helpen u graag op maat verder. Een walking dinner , tapasbuffet of een hapjesbuffet wordt ook vaak gekozen. In plaats van zittend aan tafel genieten van de heerlijkheden, krijgt u dan meer een receptiesfeer, waar uw gasten uit de hand of vanaf een statafel genieten van heerlijke hapjes.

Heeft u uw buffet uitgekozen, welke u wilt bestellen in de regio Assen? Wij komen u met alle liefde alle zorgen uit handen nemen, door invulling te geven aan uw culinaire wensen.

Hapjes aan Huis

Bent u met minder dan 10 personen?

Wij bezorgen ook voor kleine groepen!

Bekijk het assortiment