header image

BBQ & gourmet cateraar Roden

BBQ en gourmet cateraar Roden

Wij verzorgen door heel Nederland en België uitstekend verzorgde bbq- en gourmet arrangementen. All inclusive met vlees, vis, halal en vegetarische gerechten met daarbij salades, sauzen, brood en een bbq met gas of gourmetplaats (elektrisch of bakus). Wij halen uw keukenzorgen uit handen! Een bbq- of gourmet bestelt u al vanaf 5 personen. Wij leveren het hele jaar op elke locatie, zo ook in de regio van Roden, Sandebuur, Roderwolde, Altena, Lieveren, Leek en Foxwolde.

Ons bbq en gourmet assortiment in Roden bestellen

Een heerlijke bbq- of gourmetschotel heeft u snel gevonden op onze website en in een aantal stappen besteld. Wij hebben speciale pakketten voor kinderen en vegatarische samengesteld. Daarnaast hebben wij ook bbq- en gourmetschotels afgestemd voor speciale dieetwensen. U mag alles vuil terug geven aan ons. Wij doen de afwas voor u.

Hoe bestelt u uw bbq of gourmet in Roden?

Op de website bekijkt u de verschillende bbq- en gourmetschotels. U kunt per persoon bestellen, zolang er maar van 1 pakket tenminste voor 5 personen wordt besteld. Daarna kunt u per persoon apart bijbestellen. Het afwikkelen van het verdere bestelproces spreekt voor zich. Na onvangst van uw order ontvangt u direct een emailbevestiging.  Uw catering wordt bezorgd op elke locatie in Roden, Sandebuur, Roderwolde, Altena, Lieveren, Leek en Foxwolde! Als u een specifieke tijd wilt afspreken dan kunt u dit aangeven bij het afronden van uw bestelling. Op tijd komen staat hoog in ons vaandel. Wij staan op tijd bij u voor de deur. Uit eten in eigen huis. Niets gezelligers is denkbaar. Eet smakelijk en geniet ervan.

Hapjes aan Huis

Bent u met minder dan 10 personen?

Wij bezorgen ook voor kleine groepen!

Bekijk het assortiment