header image

BBQ & gourmet cateraar Assen

BBQ en gourmet cateraar Assen 

Wij verzorgen door heel Nederland en België uitstekend verzorgde bbq- en gourmet arrangementen. All inclusive met vlees, vis, halal en vegetarische gerechten met daarbij salades, sauzen, brood en een bbq met gas of gourmetplaats (elektrisch of bakus). Wij halen uw keukenzorgen uit handen! Een bbq- of gourmet bestelt u al vanaf 5 personen. Wij leveren het hele jaar op elke locatie, zo ook in de regio van Assen, Anloo, Vries, Norg, Veenhuizen, Zuidlaren, Tynaarlo en Annen!.

Ons bbq en gourmet assortiment in Assen bestellen

Het bestellen van een goed samengesteld bbq- of gourmetarrangement kost geen moeite. Kijk ook eens naar de speciale arrangementen voor kinderen en vegetariers. Ook voor hen zijn er volop mogelijkheden. U krijgt van ons een bericht over de levertijd op de dag voor uw leverdag. Maakt u zich geen zorgen om de afwas, dat doen wij als de materialen weer vuil bij u worden afgehaald.

Hoe bestelt u uw bbq of gourmet in Assen?

Zoek een lekker arrangement uit op onze website, waarvan u denkt dat dat past bij uw wensen. U kunt per persoon bestellen zolang er maar ten minste 5 x 1 type pakket bestelt wordt. U maakt het bestelproces verder af en achteraf ontvangt u van ons een bevestiging van de bestelling. Uw catering wordt bezorgd op elke locatie in Assen, Anloo, Vries, Norg, Veenhuizen, Zuidlaren, Tynaarlo en Annen! U kunt een eventuele gewenste levertijd opgeven in het besteldproces, tijdens het afronden van uw bestelling. Onze chauffeurs komen bij u op locatie met een gekoelde wagen alles bezorgen. Controleer uw bestelling samen met de chauffeur, zodat u onbezorgd aan de bbq of gourmet kunt beginnen met uw gasten. Bij deze wensen wij u alvast eet smakelijk en een gezellige avond.

 

Hapjes aan Huis

Bent u met minder dan 10 personen?

Wij bezorgen ook voor kleine groepen!

Bekijk het assortiment