Hapjes aan Huis

Catering Oegstgeest

Bent u op zoek naar catering in de buurt van Oegstgeest? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Hapjes aan Huis haalt al uw keukenzorgen uit handen!

Onze chef-koks doen uw boodschappen en bereiden alles vers in eigen keuken. Alle gerechten worden dagelijks vers bereidt in de keuken in uw buurt.

Catering in Oegstgeest voor elke gelegenheid

Of u nu een catering zoekt voor onder andere een verjaardag, uitvaart, bruiloft of bedrijfsfeest, ons team denkt graag met u mee. Wij verzorgen dagelijks de catering in uw buurt op elke locatie. U kunt ons assortiment van hapjes, high tea’s, buffetten, bbq, dranken en diners op onze website bekijken en direct bestellen.

Eenvoudig online bestellen

Onze partyservice biedt naast het assortiment dat u op de website vindt ook geheel op maat samengestelde catering. Vraag hiervoor een vrijblijvende offerte aan!

Bestelt u liever online, dan ontvangt u een bevestigingsmail, zodra uw online bestelling is geplaatst. De door u bestelde catering wordt op een afgesproken tijdstip bij u in Oegstgeest gebracht. Aangezien onze partyservice verder reikt dan de voordeur verzorgen wij binnen uw hapjes, het buffet, de broodjes of het door u samengestelde menu verder. U heeft er geen omkijken meer naar!

Onze gasten delen hun ervaring met u

 • Goed geregeld kan niet anders zeggen netjes alles weer opgehaald en was heel lekker allemaal we hebben er van genoten

  - Jennie markies
 • 21 juni 2019

  Lekkere hapjes goed verzorgd keurig op tijd en prettig contact.

  - Anoniem
 • 20 juni 2019

  Top. fijne aflevering en prima uitleg. Heerlijk eten. Kreeg van alle gasten veel complimenten. Het eten was dan ook prima klaar gemaakt met fijne ingrediënten. Erg teveel maar daar hebben we met de slapers de volgende dag ook nog heerlijk van genoten. Heb het al aan diverse mensen aanbevolen. Zeker ook in deze barbeque-tijd. Dank Bas en Bram voor jullie goede zorgen.

  - Ria Maas
 • 19 juni 2019

  Het was nog beter dan we verwacht hadden ruim voldoende en zeer gevarieerd we kregen veel complimenten van onze gasten. De verhouding vis en vlees was uitstekend. Voor herhaling vatbaar.

  - Theo van den Berg
 • 19 juni 2019

  De catering waaraan de HapjesaanHuis het uitbesteedde kende wij al. Kok aan Huis uit Stompetoren heeft uitstekend eten geleverd. Ruim voldoende en iedereen was vol lof. Heerlijk gegeten het maakte het feestje compleet.

  - Marjolein Oosterling
 • 18 juni 2019

  Prima service. Heerlijk buffet veel te veel. De werknemer van het bedrijf die het buffet bracht was uitermate correct. Hij heeft alles mooi uitgestald. We hebben genoten.

  - Greetje Hilbolling
 • 18 juni 2019

  Prima geregeld Goede hoeveelheid én goede kwaliteit vlees voor de BBQ en de extra bestelde garnalenspiesjes waren heerlijk. De erbij geleverde salades qua hoeveelheid echter aan de magere kant

  - Ria Moedt
 • 17 juni 2019

  Het was een heerlijk satebuffet. Service was top en er was meer dan voldoende. Vriendelijke man en alles goed uitgelegd. Was top zeker voor hehaling vatbaar

  - G.Dirks
 • 17 juni 2019

  Snelle en prima service via de bestelsite en uitstekende levering en verzorging door de plaatselijke cateraar in ons geval Bosch en Wensink uit Denekamp. Heerlijk eten persoonlijke benadering zeer ruim voldoende van alle gerechten en het zag er allemaal even mooi en verzorgd uit. Niets dan lof

  - Iteke
 • 17 juni 2019

  TOP geregeld en de kwaliteit van het vlees en de overige artikelen was super. Vanmiddag al 2x jullie email doorgegeven op verzoek dus dat zegt genoeg Ook het afleveren en het ophalen ging perfect. Dus wat willen we nog meer. Gemak dient de mens. Bedankt voor de goede service. Met vr. groet Tineke van Dijk.

  - Tineke van Dijk
 • 16 juni 2019

  Dik tevreden. Van alles voldoende en het smaakte allemaal prima.

  - Anita van Lohuizen
 • 13 juni 2019

  Prettige en snelle communicatie heerlijk buffet en goede service.

  - Anoniem
 • 12 juni 2019

  Prima voor elkaar meer dan voldoende. Fijn dat we ook verse hamburgers konden bestellen i.p.v. Grillburgers. Ik had alleen niet goed gelezen dat jullie alleen gekoeld transporteren en niet in koelboxen leveren.

  - WP Horeca
 • 12 juni 2019

  Correcte wijze van afspraken maken en bezorging en ophalen van de inventaris. Goede kwaliteit van het eten en variatie. Voldoende hoeveelheden van elk gerecht. Sausen wat erg veel kan wel met minder.

  - Jan
 • 11 juni 2019

  deze keer was het weer prima verzorgt.....op naar een volgende keer

  - Anoniem
 • 10 juni 2019

  Onze ervaring met dit bedrijf is zeer positief. Alles werd netjes volgens afspraak afgeleverd. Het buffet zag er goed verzorgd uit en was echt heel lekker. Ook werd alles weer in goed overleg opgehaald. We zijn zo volledig ontzorgd op ons 25 jarig huwelijks feest.

  - Anoniem
 • 10 juni 2019

  Onze eerste ervaring met Hapjes aan Huis is zeer positief. Het buffet werd keurig op de afgesproken tijd geleverd en uitgestald. Het eten was lekker en ruim voldoende. Complimenten aan Bas en Bram Janssen. Zeker voor herhaling vatbaar.

  - Lia
 • 09 juni 2019

  Keurig volgens afspraak. Wat ik minder vind was dat het voedsel niet in koeltassen en of boxen werd aangeleverd. In mijn geval waren de gasten om 18 00 u uitgenodigd dus heb je enkel de keuze 8 30-13 00. De levering was er tegen 13 00 maar om dat eten dan 5 uur ongekoeld te laten is niet erg gezond. We hebben het opgelost met koelelementen op de schalen maar hadden liever koelboxen gehad

  - Anoniem
 • 09 juni 2019

  Het was een topper. Goed verzorgd en heel goede kwaliteit. Voor herhaling vatbaar. En wij zullen het zeker aan andere mensen aanraden. Groet Fred en Ria Vink.

  - Ria Vink St ver
20 / 1161 beoordelingen Alle reviews bekijken >