Mennoos Kookerij
Cateraar

Mennoos Kookerij

Assortiment bekijken

   Catering bestellen bij Mennoos Kookerij?

   Wij verzorgen voor elke gelegenheid de catering in de regio Groningen. Bekijk ons assortiment en bestel direct online. Komt u er niet uit of heeft u een specifieke wens, geen punt. Wij helpen u graag persoonlijk verder. Vul ons 'offerte formulier' in of 'stel een vraag'! Of neem contact met ons op via
   050 2301848

   Lunch catering

   Bij Mennoos Kookerij hebben wij diverse mogelijkheden voor lunches op locatie. Van eenvoudige broodjes of sandwiches tot en met uitgebreid verzorgde lunchbuffetten met dranken, servies en glaswerk!
    

   Dineren in ons restaurant of bij u op locatie

   Een vaste kaart in de avond hebben we niet. Waarom niet? Omdat wij werken met het aanbod van de dag. Altijd voldoende variatie en inspelend op seizoensproducten. Zo is alles altijd gegarandeerd vers en kunnen de chefs met hun creativiteit alle kanten op. De wisseling van gerechten staat her en der op de krijtborden in de Kookerij en is regelmatig te vinden op onze Facebook pagina. “Eten wat de pot schaft”, maar wel altijd keuze uit 5 verschillende maaltijden voor een scherpe prijs!

   Voor een uniek diner of buffet bij u op het werk of thuis in de woonkamer kunt u ook bij ons terecht. Heerlijke verse gerechten, letterlijk met zorg voor u bereidt en bezorgd. Niet genoeg bestek, servies of tafels in huis? Geen probleem, wij regelen het graag voor u!

    

   Dé High Tea cateraar in regio Groningen

   Ook hebben we een High Tea aan te bieden bij Mennoos Kookerij! Een etagère vol met allerlei huisgemaakt lekkers met daarbij een potje thee. Denk hierbij aan bijvoorbeeld: petit-fours, bonbons, scones met beleg en sandwiches. Dit alles ook uiteraard rekening houdende met het aanbod wat we op dat moment hebben, maar altijd lekker!

   High Tea kan uitsluitend op reservering, dus reserveer op tijd!

    

   Feesten en partijen op het werk of thuis

   Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor het geven van een feest, een gezellig diner voor een groep of een ongedwongen receptie? Bij Mennoos Kookerij denken we graag met u mee voor de invulling van uw dag/avond en de verschillende mogelijkheden. Zo hebben wij diverse arrangementen voor borrels, lunches en buffetten en high tea. In overleg kan uiteraard ook iets op maat voor u gerealiseerd worden.

   Onze voorkeur hierbij gaat uit voor het maken van een afspraak om de verschillende mogelijkheden te bespreken, omdat wensen vaak heel persoonlijk zijn. Vul ons offerte formulier in of bel 050 - 230 18 48.

   Terug naar boven

   Hapjes aan Huis

   Organiseer jij de thuislunch - high tea - borrel of diner?

   vanaf 1 persoon door heel NL bezorgd

   Bekijken