Hapjes aan Huis

Catering Duiven

Bent u op zoek naar catering in de buurt van Duiven? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Hapjes aan Huis haalt al uw keukenzorgen uit handen!

Onze chef-koks doen uw boodschappen en bereiden alles vers in eigen keuken. Alle gerechten worden dagelijks vers bereidt in de keuken in uw buurt.

Catering in Duiven voor elke gelegenheid

Of u nu een catering zoekt voor onder andere een verjaardag, uitvaart, bruiloft of bedrijfsfeest, ons team denkt graag met u mee. Wij verzorgen dagelijks de catering in uw buurt op elke locatie. U kunt ons assortiment van hapjes, high tea’s, buffetten, bbq, dranken en diners op onze website bekijken en direct bestellen.

Eenvoudig online bestellen

Onze partyservice biedt naast het assortiment dat u op de website vindt ook geheel op maat samengestelde catering. Vraag hiervoor een vrijblijvende offerte aan!

Bestelt u liever online, dan ontvangt u een bevestigingsmail, zodra uw online bestelling is geplaatst. De door u bestelde catering wordt op een afgesproken tijdstip bij u in Duiven gebracht. Aangezien onze partyservice verder reikt dan de voordeur verzorgen wij binnen uw hapjes, het buffet, de broodjes of het door u samengestelde menu verder. U heeft er geen omkijken meer naar!

Onze gasten delen hun ervaring met u

 • Het Koud en warm buffet L was smaakvol bereid met verse producten. De levering was op tijd en er is rekening gehouden met dieet en allergieën waar tevens ook uitleg over gegeven is. Het was een perfect onderdeel van het verjaardag- en examenfeest van mijn dochter. En dat voor een hele schappelijke prijs.

  - Fam. van Geel
 • 24 juni 2019

  Gisteren genoten van een heerlijk Grieks buffet tijdens onze verjaardag. Het werd netjes op tijd bezorgd smaakte heerlijk en er was meer dan voldoende voor iedereen. Vanmorgen werd alles weer op de afgesproken tijd opgehaald. Zeker voor herhaling vatbaar

  - Y.C. van Vuuren
 • 24 juni 2019

  Na een probleem bij de bestelling alles uitstekend geregeld. Vlees en vis ruim voldoende en van goede kwaliteit. Bakschaaltjes voor de vis zouden er wat meer mogen zijn . Salades vielen wat tegen. Tip Misschien is het handig wat meer dan 1 bord en 1 set bestek pp te leveren. redelijk snel moesten we toch a aan de afwas.

  - Jabetra transport
 • 24 juni 2019

  Erg tevreden. Alles duidelijk door juiste communicatie prima vlees bezorgmoment op afgesproken tijd. Dit bedrijf heeft zijn zaakjes goed voor elkaar.

  - Fimar
 • 24 juni 2019

  Prima organisatie waar je ook bent ze komen de bestelling brengen. Ook onze bestelling was goed verzorgd en op tijd. We hebben genten van de bbq

  - Anoniem
 • 24 juni 2019

  Was prima goede communicatie goed eten prettige kokkin.

  - Rob beelen
 • 22 juni 2019

  Prima verzorgd ruim voldoende goed gevarieerd goede communicatie .

  - Y Roseboom
 • 22 juni 2019

  Goed geregeld kan niet anders zeggen netjes alles weer opgehaald en was heel lekker allemaal we hebben er van genoten

  - Jennie markies
 • 21 juni 2019

  Lekkere hapjes goed verzorgd keurig op tijd en prettig contact.

  - Anoniem
 • 20 juni 2019

  Top. fijne aflevering en prima uitleg. Heerlijk eten. Kreeg van alle gasten veel complimenten. Het eten was dan ook prima klaar gemaakt met fijne ingrediënten. Erg teveel maar daar hebben we met de slapers de volgende dag ook nog heerlijk van genoten. Heb het al aan diverse mensen aanbevolen. Zeker ook in deze barbeque-tijd. Dank Bas en Bram voor jullie goede zorgen.

  - Ria Maas
 • 19 juni 2019

  Het was nog beter dan we verwacht hadden ruim voldoende en zeer gevarieerd we kregen veel complimenten van onze gasten. De verhouding vis en vlees was uitstekend. Voor herhaling vatbaar.

  - Theo van den Berg
 • 19 juni 2019

  De catering waaraan de HapjesaanHuis het uitbesteedde kende wij al. Kok aan Huis uit Stompetoren heeft uitstekend eten geleverd. Ruim voldoende en iedereen was vol lof. Heerlijk gegeten het maakte het feestje compleet.

  - Marjolein Oosterling
 • 18 juni 2019

  Prima service. Heerlijk buffet veel te veel. De werknemer van het bedrijf die het buffet bracht was uitermate correct. Hij heeft alles mooi uitgestald. We hebben genoten.

  - Greetje Hilbolling
 • 18 juni 2019

  Prima geregeld Goede hoeveelheid én goede kwaliteit vlees voor de BBQ en de extra bestelde garnalenspiesjes waren heerlijk. De erbij geleverde salades qua hoeveelheid echter aan de magere kant

  - Ria Moedt
 • 17 juni 2019

  Het was een heerlijk satebuffet. Service was top en er was meer dan voldoende. Vriendelijke man en alles goed uitgelegd. Was top zeker voor hehaling vatbaar

  - G.Dirks
 • 17 juni 2019

  Snelle en prima service via de bestelsite en uitstekende levering en verzorging door de plaatselijke cateraar in ons geval Bosch en Wensink uit Denekamp. Heerlijk eten persoonlijke benadering zeer ruim voldoende van alle gerechten en het zag er allemaal even mooi en verzorgd uit. Niets dan lof

  - Iteke
 • 17 juni 2019

  TOP geregeld en de kwaliteit van het vlees en de overige artikelen was super. Vanmiddag al 2x jullie email doorgegeven op verzoek dus dat zegt genoeg Ook het afleveren en het ophalen ging perfect. Dus wat willen we nog meer. Gemak dient de mens. Bedankt voor de goede service. Met vr. groet Tineke van Dijk.

  - Tineke van Dijk
 • 16 juni 2019

  Dik tevreden. Van alles voldoende en het smaakte allemaal prima.

  - Anita van Lohuizen
 • 13 juni 2019

  Prettige en snelle communicatie heerlijk buffet en goede service.

  - Anoniem
 • 12 juni 2019

  Prima voor elkaar meer dan voldoende. Fijn dat we ook verse hamburgers konden bestellen i.p.v. Grillburgers. Ik had alleen niet goed gelezen dat jullie alleen gekoeld transporteren en niet in koelboxen leveren.

  - WP Horeca
20 / 1168 beoordelingen Alle reviews bekijken >