Hapjes aan Huisheader image

Surinaamse Catering in Erica bij Hapjes aan Huis

Bent u op zoek naar Surinaamse Catering in de buurt van Erica? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Hapjes aan Huis haalt al uw keukenzorgen uit handen!

Onze chef-koks doen uw boodschappen en bereiden alles vers in eigen keuken. Alle gerechten worden dagelijks vers bereidt in de keuken in uw buurt.

Surinaamse Catering in Erica voor elke gelegenheid

Of u nu een Surinaamse Catering zoekt voor onder andere een verjaardag, uitvaart, bruiloft of bedrijfsfeest, ons team denkt graag met u mee. Wij verzorgen dagelijks de Surinaamse Catering in uw buurt op elke locatie. U kunt ons assortiment van hapjes, high tea’s, buffetten, bbq, dranken en diners op onze website bekijken en direct bestellen.

Eenvoudig online bestellen

Onze partyservice biedt naast het assortiment dat u op de website vindt ook geheel op maat samengestelde Surinaamse Catering. Vraag hiervoor een vrijblijvende offerte aan!

Bestelt u liever online, dan ontvangt u een bevestigingsmail, zodra uw online bestelling is geplaatst. De door u bestelde Surinaamse Catering wordt op een afgesproken tijdstip bij u in Erica gebracht. Aangezien onze partyservice verder reikt dan de voordeur verzorgen wij binnen uw hapjes, het buffet, de broodjes of het door u samengestelde menu verder. U heeft er geen omkijken meer naar!

Onze gasten delen hun ervaring met u

 • Waren erg laat met bestellen. Op het laatste moment toch nog iets kunnen regelen. Heel erg bedankt Het eten was heerlijk en alles was goed verzorgd

  - Anoniem
 • 15 augustus 2019

  Alles was prima . Onze gasten vonden het een zeer goed buffet. De voorbereiding was ook goed ondanks dat het in de vakantieperiode viel. Ook aanpassingen aan het buffet werden soepel opgelost met goede adviezen.

  - Boekhoorn
 • 14 augustus 2019

  Wij waren zeer tevreden. Goed verzorgd en lekker. Bezorging volgens afspraak. Alles prima dus.

  - Nelly
 • 13 augustus 2019

  Het was in 1 woord top. Het zag er perfect uit en het was heerlijk. Ook de chauffeur cq gastheer was top en ze weet vriendelijk.

  - Erik kortsmit
 • 13 augustus 2019

  Heerlijk Italiaans Excellent buffet. Voor 20 personen ruim voldoende.

  - A. Bennenk
 • 12 augustus 2019

  In een woord geweldig Al het eten was vers bereid en super lekker groot compliment.

  - annie Deursen
 • 12 augustus 2019

  Correcte levering lekker eten. Toch 1 kleine opmerking Er waren mits het geen vergissing was te weinig groentjes. 3 kleine doosjes voor 30 man Voor de rest zeer goede ervaring en zeker aan te bevelen

  - De backer
 • 12 augustus 2019

  Super Netjes op tijd en het eten was lekker en zag er verzorgd uit.

  - Carin Donkersloot
 • 12 augustus 2019

  Goed verzorgt en netjes op tijd volgens afspraak.

  - Erik V
 • 11 augustus 2019

  Goed verzorgd en keurig op tijd. Goede coomunicatie. En bovenal was het buffet bij iedereen goed in de smaak gevallen.

  - Norbert Van De Coevering
 • 10 augustus 2019

  Erg goed verzorgd en netjes op tijd afgeleverd. Wat wij erg waardeerde was het meedenken van de bezorgtijd. Een zeer goede en correcte service van het bedrijf

  - Oscar Koenders
 • 08 augustus 2019

  Na een klein misverstandje van beide kanten toch alles goed verlopen. De mail had zich ergens gekruist. De eigenaar van het cateringbedrijf La Favola heeft vanuit zijn vakantieadres nog alles weten te regelen Gasten waren vol lof over het eten en vroegen allemaal waar we het hadden besteld. Daarnaast is het personeel super vriendelijk en leveren ze goede service Feestje was mede dankzij het eten zeer geslaagd

  - Pfaff
 • 05 augustus 2019

  We waren 100 tevreden super lekker eten en een leuke kok die alles netjes uitlegde . Zullen meer mensen van ons bezoek gaan bestellen waren erg verrast.

  - D. Hurkmans
 • 05 augustus 2019

  we waren met 16 man om half 6 zou het bezorgd worden en ja alles was op tijd even netjes uitleg gehad daar na lekker gegeten vlees was top iedereen erg tevreden stokbrood was nog warm volgende dag alles weer opgehaald heerlijk geen afwas top allemaal zeker voor herhaling waard

  - watersportcentrum wormer
 • 03 augustus 2019

  Koudwarm vlees- en visbuffet besteld voor 19 personen. De bezorging en uitleg was prima en algemene kwaliteit van het eten was goed biefreepjes en garnalen waren erg in trek. Een paar opmerkingen de koude visschaal was iets te karig voor het aantal personen en de meegeleverde branders waren lastig uit te maken. Het resultaat was dat de dichte schalen uiteindelijk iets te ver door waren gegaard onder andere de fricandeau was hierdoor taai. Tevens een aanvraag gedaan voor een extra staltafel hiervoor werd 65 euro gevraagd. Dat is erg veel hier hebben we uiteindelijk zelf een tafel voor aangeschaft.

  - M.G. Middelkoop-Zeegers
 • 03 augustus 2019

  Fijne en overzichtelijke site met snelle reactie op een vraag.

  - Lia
 • 01 augustus 2019

  Ruim voldoende vlees en vis. Goede salade en stokbrood. Goed verzorgd volgens afspraak.

  - Rien van Praet
 • 31 juli 2019

  koud en warm buffet voor dertig personen besteld en het was perfect keurig op tijd bezorgd en uitgestald en genoeg voor iedereen en iedereen was onder de indruk van het buffet. wel een mailtje verstuurd als suggestie om er kaartjes bij te leggen van wat wat is.

  - r.hofland
 • 31 juli 2019

  Heel erg positief

  - Anoniem
20 / 1278 beoordelingen Alle reviews bekijken >