Buffet bestellen Naaldwijk

Buffet bestellen Naaldwijk

Een buffet in Naaldwijk bestellen met een prima persoonlijke benadering? De cateraar in Naaldwijk van Hapjes aan Huis staat voor u klaar. Met een reusachtig assortiment en een klantvriendelijke benadering laat hij elk evenement slagen dat u organiseert.

Prima partyservice door onze cateraar

Ook Naaldwijk kan zich gelukkig prijzen met een cateraar van Hapjes aan Huis. Dit landelijk samenwerkingsverband van 65 partyservice ondernemingen, hanteert een zeer hoge kwaliteitsstandaard. Na uw bestelling via deze website, volgt altijd telefonisch contact. Verrassingen zijn hierdoor uitgesloten. Op de dag van uw evenement komt de partyservice ondernemer van Hapjes aan Huis ruimschoots op tijd en stelt het buffet of de lunch netjes voor uw gasten op. Natuurlijk wordt bij de gerechten door onze cateraar vakkundig uitleg gegeven.

Bestellen uit een rijk aanbod

Bestellen bij de cateraar van Hapjes aan Huis is nooit saai. Het buffet in Naaldwijk kan afkomstig zijn uit alle windstreken. Oriëntaals, zoals Indisch, Thais of Chinees; het wordt vakkundig bereid en als heerlijk buffet opgediend.

Buffet catering Naaldwijk

Maar ook gerechten met een Europese achtergrond worden enthousiast geserveerd door onze partyservice ondernemer. Spaanse tapas, een Italiaans of Grieks buffet, of overheerlijke Nederlandse stamppotten; de keuze was nog nooit zo overvloedig bij het inschakelen van een cateraar.

Vanzelfsprekend bent u niet verplicht te kiezen voor een compleet buffet. Onze cateraar bereidt ook met zorg porties saté of een frisse salade voor uw gasten.

Geniet van uw eigen evenement

Gebruik maken van de partyservice die onze cateraar u biedt, neemt u veel zorg uit handen. Uw huwelijksdag, bedrijfsjubileum of openluchtconcert met genodigden wordt op die manier een ontspannen belevenis voor uzelf. Het buffet, de lunch, heerlijke losse hapjes warm en koud; het wordt allemaal op het juiste tijdstip opgediend.

Onze partyservice in Naaldwijk serveert lunch en buffet op mooie schalen. Voor warme gerechten staan altijd chafing dishes klaar en natuurlijk zijn opscheplepels inclusief.

Inclusief is trouwens ook de afwas achteraf!

Kies voor gemak en professionaliteit.
Bestel bij onze cateraar uw buffet of lunch in Naaldwijk!


06-160 10 826

blauw-vinkje-symbool Catering voor ieder budget
blauw-vinkje-symbool Dagvers vanuit 65 keukens
blauw-vinkje-symbool Traditioneel en culinair
blauw-vinkje-symbool Beste prijs / kwaliteit
blauw-vinkje-symbool Eenvoudig online bestellen

HAH - Bekijk hier het assortiment

                          Referenties>>>

 

| In de media | FAQ | Bezorgkosten | Contact | Winkelwagen
.