06-160 10 826

blauw-vinkje-symbool Catering voor ieder budget
blauw-vinkje-symbool Dagvers vanuit 65 keukens
blauw-vinkje-symbool Traditioneel en culinair
blauw-vinkje-symbool Beste prijs / kwaliteit
blauw-vinkje-symbool Eenvoudig online bestellen

HAH - Bekijk hier het assortiment

                          Referenties>>>

 

Catering Almere

HapjesAanhuis verzorgt Party Catering Service in Almere en omstreken

Bent u zich aan het oriënteren naar een cateraar uit Almere voor de catering van uw borrel, verjaardag, opening of bruiloft? HapjesAanhuis verzorgt alles op het gebied van Partyservice. Dagelijks wordt vanuit onze keuken heerlijke gerechten bereid. Of het nu gaat om een hapjesplateau, een overvloedig koud/warm buffet, BBQ of dagelijkse lunch, niks is ons te gek.

Catering bestellen in Almere, hoe doe ik dat?

Online vindt u ons uitgebreide assortiment. U kunt alle producten online bestellen. Wilt u graag persoonlijk contact met ons? U kunt ons offerteformulier invullen met al uw wensen en wij bellen u persoonlijk op om alles te bespreken. Na ons gesprek maken wij een offerte op maat voor u. Een persoonlijke afspraak is uiteraard ook mogelijk op locatie. Kiest u ervoor om online te bestellen? Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen nemen wij persoonlijk contact met u op en bespreken wij uw bestelling.

Partyservice assortiment


Catering in Almere

Almere is een van de snelst groeiende steden van Nederland. Almere ligt aan het Gooimeer, Ijmeer en het Markermeer. Wilt u lekker gaan BBQ aan één van deze meren? Bestel uw BBQ arrangement dan online bij ons.

Heeft u net een nieuw huis of bedrijf gekocht in Almere Buiten, Almere Hout, Almere Poort of Almere Pampus? Wij komen als cateraar graag uw complete housewarming of bedrijfsfeestverzorgen.
 Catering Almere bij HapjesAanHuis

Partyservice gelegenheden

Catering in Flevoland

HapjesAanHuis is een cateringbedrijf met een ruime ervaring in Flevoland. Wij verzorgen lunches voor diverse grote en kleine bedrijven door de hele provincie. Menig bedrijfsfeest is door ons opgevrolijkt met een hapje en een drankje, of een overvloedig buffet.Heeft u wel zin een bbq feest op het strand van Almere, Lelystad, Oostvaardersplassen of aan het Ijmeer? Of bent u van plan uw bruiloft te vieren in een romantisch Flevolands dorp als Zeewolde, Swifterbant of Dronten? HapjesAanHuis zorgt ervoor dat al uw cateringwensen smakelijk worden ingevuld


Hapjesaanhuis Catering Service Almere

Catering referenties

25 december 2014
F. van der Weij uit Almere

Afleverservice prima, tafel werd mooi aangekleed. Kwaliteit, smaak en hoeveelheid was ver beneden alle verwachting. Bij voor en nagerecht waren de porties erg summier. Al met al was de prijs/kwaliteit verhouding ver te zoeken, jammer. Wij zullen dan ook bij verdere gelegenheden geen gebruik maken van uw services.

25 december 2013
Sylvia Wever

Wij hebben het reeds op FB gemeld maar bij deze graag nog een keer, we hebben de (schoon)familie in 1 klap ingepakt met jullie heerlijke kerst diner, was een groot succes!!!!

6 juli 2013
Kees en Jozé uit Almere

Het buffet was grandioos. Alle gasten waren uiterst tevreden over de verschillende schotels. Er was ruim voldoende eten voor iedereen. Alles smaakte even lekker. Als we weer een feest geven weten we de weg naar jullie te vinden. Bedankt.

20 mei 2013
Nannie Dijkers, Middenhof te Almere

Het Tapasbuffet was grandioos, we waanden ons in Spanje.

29 april 2013
Debbie Visser-Kramer uit Almere

De hapjes, die wij besteld hebben t.g.v.  een afscheidsreceptie van een collega die nu van z’n welverdiende pensioen aan het genieten is, waren heerlijk!
Prima op tijd geleverd op mooie schalen, zodat het er echt feestelijk uitzag.
Zeker voor herhaling vatbaar (zowel zakelijk als privé)


30 maart 2013
Fam. van Ewijk ,Almere

De hapjes waren geweldig,echt heerlijk. De schalen waren ook erg mooi opgemaakt,met heerlijke vleesrolletjes,gevulde eitjes etc. Keurig op tijd en de man die het bracht was erg vriendelijk en heeft alles keurig neergezet. Ook de volgende morgen netjes op tijd om de spullen weer op te halen,de man bedankte ons hartelijk omdat we de spullen hadden afgewassen. Dit is zeker voor herhaling vatbaar,nogmaals onze dank.


12 januari 2013
Fam. Hermsen, Almere

De door u verzorgde catering was buitengewoon goed verzorgd, het heeft dan ook bijzonder tevreden gasten opgeleverd.
Die nog steeds ( na 2 weken ) bellen en mailen om nog even te laten weten hoe perfect en smaakvol alles was geweest.
Deze complimenten spelen wij graag door naar uw organisatie, wij verheugen ons nu al op een volgende gelegenheid, waarbij wij graag weer een beroep op u doen!


25 december 2012
Monique Van der voet, Almere

We hebben een heerlijke 1e kerstdag gehad met uitstekend eten.
Alles was even lekker en verzorgd.
De familie heeft nu al gevraagd of we het volgend jaar weer kunnen
doen met dezelfde catering. Top!!!


19 september 2012
Hans Le Loux, Almere

Beste Hapjes aan Huis,

Wij hebben onze opening laten verzorgen betreffende de catering door hapjes aan huis, dit bleek een zeer goede zet te zijn. De hapjes waren keurig verzorgd, de levering, de nota en verder was prima verzorgd en volgens afspraak. Wij danken alle mensen die hier aan meegewerkt hebben en wij zullen jullie van harte aanbevelen aan een ieder die een feestelijke gelegenheid organiseert.
Dank| In de media | FAQ | Bezorgkosten | Contact | Winkelwagen
.