Kerstborrel & kerstdiner in Coronatijd
Kerstborrel & kerstdiner in Coronatijd
Alle blogitems
3 november 2020

Kerstborrel & kerstdiner in Coronatijd

Online borrelen met je collega’s, familie en vriendenLeestijd: 4 minuten
 

Kerst á la 2020 zijn de pakketten met cadeaus niet aan te slepen. 

Santa brengt ze aan de deur, gevuld met hapjes, drankjes en lieve berichten. Bij borrelexperience.nl hebben we voor ieder wat lekkers. Een biertje voor oma, een wijntje voor je broer en een sapje voor de kids. Alle drankjes worden gecombineerd met zorgvuldig uitgezochte hapjes, verzameld in- en rondom de buurt van Haarlem. De pakketten kunnen worden verrijkt met een persoonlijk bericht of vrolijke kerst wens op onze borrel-ansichtkaarten. Wie wilt dat nou niet?
 
De ultieme checklist voor de online office party: 
  • Alle collega’s
    • Kerstmuts is een pré
  • Een borrel box 
    • Keuze uit borrel boxen gevuld met bier, wijn, fris of een combinatie
  • Een feestelijke zoom-meeting
    • Feestelijke zoom-achtergrond treft de voorkeur

 

Deze kerst kan u in 1 klik gemakkelijk voor alle medewerkers van uw bedrijf bestellen, waana wij het voor u bezorgen in heel Nederland. Dan hoeft iedereen nog maar één ding te doen: alle drankjes koud zetten!
 
Dat de corona crisis roet in ons bier heeft gegooid, is op pijnlijke wijze duidelijk geworden. Maar ondanks het feit dat we elkaar niet kunnen ontmoeten, willen we elkaar wel blijven spreken en de gezelligheid niet ten koste laten gaan van wat er op dit moment speelt. Neem bijvoorbeeld de borrel box. De borrel box kan worden besteld als cadeau voor onder de boom. Want zeg nou zelf: hoe leuk is het om met vrienden kerst te vieren? Het makkelijke van de pakketten is dat iedereen het thuis bezorgd krijgt. Dat is wel zo makkelijk. Daarna kan het kerstdiner aangevallen worden! Onze collega’s van www.hapjesaanhuis.nl en www.kerstdiner.nl hebben ervoor gezorgd dat we toch thuis een lekker kerstdiner geleverd kunnen krijgen, compleet met eendenborst en een vegetarische Biet Wellington. 
 
Het belangrijkste met kerst is dat je samen bent met de mensen waar je van houdt en die van jou houden. Hiervoor hebben we een box ontworpen om de gezelligheid te bewaren tijdens deze bijzondere feestdagen. Komt dat even goed uit!

Kerstborrel

Door de vervelende pandemie die op dit moment nog altijd gaande is, is het onverantwoord om met een grote groep mensen samen te komen op kantoor om de gezellige kerstborrel te houden, zoals in voorgaande jaren. Een kerstborrel op locatie is op dit moment dan ook niet heel voordehandliggend. Maar het kan ook anders lopen; het kan net zo goed zijn dat in december de regels al weer wat soepeler zijn dan vandaag. Wellicht dat tegen die tijd een kerstborrel op locatie gewoon weer mogelijk is! Het probleem is dat we het niet weten. Daarom is het meest logische alternatief een online kerstborrel. Dat kan natuurlijk net zo goed als op locatie, zolang iedereen maar aanwezig is! En bij een kerstborrel horen natuurlijk smakelijke hapjes en heerlijke drankjes. Anders is het natuurlijk geen borrel! Wij kunnen je hier op alle fronten van voorzien, voor jou en jouw collega’s.

Ben jij bijvoorbeeld gek van bier, maar zijn jouw collega’s meer fan van een lekkere wijn? Geen probleem. Met een aanbod van borrelpakketten met bier, wijn en fris hebben wij voor ieder wat wils. Geniet van onze heerlijke borrelpakketten met verschillende bieren, of laat je verrassen door onze smakelijke borrelpakketten met een lekkere wijn. Niet van de alcohol? Dan kan je natuurlijk ook genieten van onze borrelpakketten gevuld met verschillende frisdranken. Bovendien worden al onze borrelpakketten gewoon thuis bezorgd. Je hoeft je in de supermarkt dus geen zorgen te maken over producten die niet meer beschikbaar zijn, of uitverkocht zijn. Wij regelen alles voor je, zodat jij samen met je collega’s kan genieten van een goed verzorgde en smakelijke kerstborrel!

Kerstdiner

Sinds 14 oktober is de horeca in Nederland weer gesloten. Om te voorkomen dat gasten elkaar besmetten, is de maatregel getroffen om de horeca in Nederland volledig op slot te gooien. Dat is erg jammer, want zo kan je met jouw collega’s ook niet genieten van een lekker diner aan het einde van het jaar. Gelukkig zijn wij er ook om je uit de brand te helpen. Met een uitgebreid, landelijk kerstassortiment bieden wij ruime keuzes in een verrukkelijk kerstdiner, waar je met de hele familie optimaal van kan genieten. Kijk bijvoorbeeld eens naar een 3 gangen diner aan huis, waarbij je kan kiezen uit meerdere voor-, hoofd & nagerechten. Daarnaast kan je kiezen uit verschillende kerstbuffets, waarbij je de keuze kan maken op het gerecht waar jij op dat moment zin inhebt. Keuze genoeg!

De succesformule voor kerst 2020

Dat de kerstborrels en kerstdiners in 2020 anders zullen gaan dan in voorgaande jaren, is inmiddels wel duidelijk. Kerst is immers hét feest om bij samen te komen. Maar in verband met het groepsmaximum van 6 gasten vanwege de pandemie, kan kerst dit jaar niet gevierd worden met een grote groep mensen. Erg jammer, maar better safe than sorry.

De succesformule voor een geslaagde kerstborrel of een geslaagd kerstdiner dit jaar is dan ook iets anders dan wat je gewend bent. Met een online kerstborrel of kerstdiner is iedereen immers bij elkaar, op (veel meer dan) de benodigde afstand van elkaar. Zolang je maar met z’n allen kan genieten van een lekker drankje, een zalige snack of een feestelijk gerecht, toch?

Namens alle medewerkers van hapjesaanhuis.nl, borrelexperience.nl en kerstdiner.nl een smakelijk en vrolijk kerstfeest gewenst!

Kerstborrel & kerstdiner in Coronatijd
 
 

Meer weten over onze mogelijkheden?

Vraag dan via onderstaande button advies aan.

 

Neem contact op

Vragen? 085-743 03 62