Buffet bestellen Rotterdam

Bent u Buffet bestellen Rotterdam?

Graag stellen wij ons aan u voor en vertellen wij wat wij voor u kunnen betekenen.

Lees meer op de volgende pagina

Team Hapjes aan Huis

Buffet bestellen Rotterdam

Feest vieren met een perfecte catering? Bij Hapjes aan Huis weten ze exact hoe dat moet! Lunch en buffet in Rotterdam zijn bij onze cateraar precies in goede handen. Niet alleen de verzorging van de gerechten is uitstekend, ook het aanbod waaruit u kunt kiezen doet versteld staan.

Landelijk netwerk

Dankzij de landelijke samenwerking tussen 65 partyservice ondernemers, maakt uw cateraar in Rotterdam deel uit van een krachtig landelijk netwerk. Bestellen doet u via onze website. Natuurlijk zoekt onze cateraar daarna eerst telefonisch contact met u.
In persoonlijk overleg zet u samen de puntjes op de i.

Een wereld van gerechten

Het buffet in Rotterdam is te bestellen in vele varianten. Zo kunt u uw gasten laten genieten van Spaanse tapas of van overheerlijke Nederlandse stamppotten. Maar ook een Italiaans buffet of misschien Grieks, zal zeker door uw gasten worden gewaardeerd. En zoekt u het liever in de oriëntaalse hoek, dan presenteert onze cateraar trots zijn Indisch, Chinees of Thais buffet aan u. Steeds wordt het buffet in Rotterdam keurig geserveerd op nette schalen met opscheplepels en chafing dishes.

Buffet catering Rotterdam

Natuurlijk kunt u bij onze cateraar ook gerechten los bestellen. Zo vormen een frisse salade of stokjes saté een prettige omlijsting van uw evenement.

Vele lunch varianten

Ook de lunch in Rotterdam kunt u geheel naar eigen inzicht bestellen. U heeft de keuze uit diverse gerechten, waarbij ook warm en koud goed te combineren zijn. Al vanaf 15 personen is het bestellen van een lunch in Rotterdam interessant. U kunt hiervan genieten tijdens een vergadering of gezellige receptie.

Ook voor onderweg is partyservice een ideale oplossing. Een cateraar van Hapjes aan Huis maakt de lunch namelijk ook graag voor u klaar als voedzaam lunchpakket.

Neem contact op

Misschien wilt u zich eerst nog wat meer informeren over partyservice door de cateraar van Hapjes aan Huis. Hiervoor kunt u via de website eenvoudig Direct Contact opnemen met onze klantenservice. Vanzelfsprekend kunt u ook vooraf een uitgebreide offerte aanvragen.

Laat u verrassen door de unieke partyservice van Hapjes aan Huis!

.