BBQ bestellen Rotterdam

Bent u BBQ catering Rotterdam?

Graag stellen wij ons aan u voor en vertellen wij wat wij voor u kunnen betekenen.

Lees meer op de volgende pagina

Team Hapjes aan Huis

BBQ catering bestellen in Rotterdam

Wilt u uw barbecue uitbesteden aan een betrouwbare cateraar in regio Rotterdam? Bekijk hier ons bbq assortiment, bestel direct online en geef u over aan ons cateringbedrijf.

Wij verzorgen reeds 40 jaar de catering in Rotterdam en omstreken!

U besteld online bij ons de barbecue menu's. Staat uw menu er niet tussen? Geen probleem, wij denken graag met uw wensen en budget mee.

Wilt u een kok achter de bbq, dan kunnen wij dat ook voor u regelen.

Barbecue assortiment Rotterdam

Naar welk menu gaat uw keuze?

BBQ catering Rotterdam

Referentie

Onlangs hebben wij bij mevr. Andriessen uit ROTTERDAM de barbecue catering verzorgt. Zij schreef ons het volgende leuke bericht:

"Al met het telefonisch contact ter voorbereiding op mijn feestje kwam jullie bedrijf zeer goed en betrouwbaar op mij over. Zeer prettig vond ik ook de 24/7 service dmv jullie nood telefoon nummer. Want, juist omdat je een bedrijf niet kent...is vertrouwen scheppen zeer belangrijk...dat doen jullie TOP

De dag zelf....keurig op tijd....goed verzorgde man die in no time de nodige spullen voor de bbq klaar zette...tijd maakt voor een gezellig praatje...heel relax allemaal.

De verzorging van de producten zag er heel goed uit. De smaak was fantastisch. Kwaliteit vlees super goed. Mijn gasten, en ik zelf natuurlijk ook, hebben dankzij Cok heerlijk ontspannen kunnen genieten van een overheerlijke bbq.

De hoeveelheid was ook goed , hoewel voor mij er wel meer kruidenboter had mogen zijn (mijn persoonlijke favoriet waarvan ik helaas maar 1 stukje stokbrood heb kunnen besmeren...toen ik de 2e keer terug kwam was het helaas al op)

Mijn ervaring met jullie bedrijf is zeker heel goed, en zal ook zeker positief over jullie spreken als mensen mij hier naar vragen.

Ook het ophalen van de spullen en het voldoen van de factuur is helemaal prima gegaan. In deze tijd zijn veel bedrijven genegen vooraf een aanbetaling te vragen...en direkt bij aanvang/levering te betalen..... Zoals het nu ging kan.ik alleen maar zeggen...wat een verademing dat jullie ook vertrouwen hebben in de klant.

Dank je wel Cok...want mede dankzij jou, en jullie bedrijf...heb ik een geslaagde party gehad.
"

Overtuigd van onze BBQ succes?

Bestel dan direct online de barbecue catering!

.