Buffet bestellen Leiden

Bent u Buffet bestellen Leiden?

Graag stellen wij ons aan u voor en vertellen wij wat wij voor u kunnen betekenen.

Lees meer op de volgende pagina

Team Hapjes aan Huis

Buffet bestellen Leiden

Een buffet in Leiden van de hoogste kwaliteit? Zo’n buffet bestelt u bij de cateraar van Hapjes aan Huis. Met een keuze uit vele gerechten, persoonlijke service en onberispelijke kwaliteit, heeft de cateraar van Hapjes aan Huis een flinke streep voor!

Unieke kwaliteitsstandaard

Bij uw keuze voor de partyservice van Hapjes aan Huis, kunt u bij het bestellen rekenen op topkwaliteit. Vijfenzestig cateraars door heel Nederland hebben zich verenigd in ons unieke samenwerkingsverband. Het resultaat is een nieuwe landelijke standaard die onze cateraar in Leiden met volle inzet uitdraagt.

Ruim assortiment voor lunch en buffet

Weet u nog niet welke lunch of welk buffet het beste bij uw evenement zal passen, blader dan het assortiment op deze website even door. De menukaart in Leiden vermeldt gerechten uit alle windstreken. Zo kunt u voor uw buffet in Leiden kiezen uit Chinees, Indisch en Thais, maar ook voor Italiaans, Grieks of verrassende Spaanse tapas.

Buffet catering Leiden

Natuurlijk hoeft u geen compleet buffet te bestellen voor uw evenement. Losse hapjes, saté en een frisse salade doen het ook uitstekend tijdens uw receptie of gezellige borrel.

Makkelijk bestellen en persoonlijk contact

Het partyservice aanbod van onze cateraar in Leiden is warm en koud. U kunt hier naar eigen inzicht creatieve combinaties van bestellen. Onze website is de plek waar u de bestelling plaatst. Uw postcode zorgt dat hij direct bij onze Leidse partyservice ondernemer terecht komt.

Om tegenvallers uit te sluiten, neemt onze cateraar na het bestellen altijd telefonisch contact met u op. U kunt dan direct al uw wensen kenbaar maken.

Zorgvuldige presentatie door onze cateraar

Bij een goede partyservice hoort een perfecte presentatie van de lunch of het buffet. Uw lunch of buffet in Leiden wordt daarom altijd op mooi servies bij u opgediend. Bovendien gaat dit vergezeld van een vakkundige uitleg door onze cateraar. Bent u van plan de lunch buitenshuis te gebruiken, kies dan voor het bestellen van een lunchpakket. Zo bent u bij uitstapjes altijd voorzien van een uitmuntende catering.

Uw buffet of lunch in Leiden is bij de cateraar
van Hapjes aan Huis in uitstekende handen!

.