Buffet bestellen Den Haag

Buffet bestellen Den Haag

Lekker uw gasten verwennen op het komende feest? Profiteer van de partyservice van Hapjes aan Huis en geniet zelf ook zorgeloos mee. De cateraar van Hapjes aan Huis is in staat om het beste buffet en de mooiste lunch bij u op tafel te zetten. Gewoon, op een nette manier en met een vakkundige uitleg per gerecht.

Landelijke samenwerking

Hapjes aan Huis is een samenwerkingsverband van 65 partyservice ondernemers. Elke cateraar binnen ons landelijk netwerk werkt volgens afgesproken hoge standaarden en biedt hetzelfde assortiment. Uw lunch of buffet in Den Haag kunt u heel gemakkelijk bestellen via onze website. Door uw postcode komt hij rechtstreeks bij onze cateraar in Den Haag terecht.

Eerst nog wat vragen? Neem gerust contact op via de website of vraag eerst een offerte aan.

Buffet catering Den Haag

Wereldwijde menukaart

Geniet van Nederlandse stamppotten, Spaanse tapas of een buffet met Italiaans of Grieks. De specialistische catering door onze cateraar brengt uw evenement direct op een veel hoger niveau. Ook uniek is de mogelijkheid om een uitgebreid oosters buffet in Den Haag te bestellen. U kunt daarbij kiezen uit Indisch, Thais of Chinees.

Ook losse hapjes, salade of saté

Natuurlijk is een receptie, housewarming of bedrijfsborrel ook prima met losse gerechten aan te kleden. Die kunnen naar wens koud of warm zijn. Neemt u gerust eens een kijkje bij onze gevarieerdehapjes, heerlijke saté of gezonde salade. Ze vormen de versiering van uw evenement.

Servies of disposables

Niet alleen de gerechten zélf versieren uw feest. Ook de presentatie van buffet en lunch in Den Haag vormt een lichtpunt. Elke cateraar van Hapjes aan Huis serveert op mooie schalen en levert opscheplepels en chafing dishes mee.

Is eten van servies niet handig op uw feest? Dan kunt u genieten van onze fijne disposables. Zij passen probleemloos in ons partyservice arrangement en kunnen gelukkig niet breken.

Persoonlijk contact

Na het bestellen neemt onze cateraar in Den Haag altijd eerst telefonisch contact met u op. Het partyservice arrangement wordt dan helemaal op uw situatie aangepast.

Verwen uw gasten en uzelf met deze feestelijke partyservice. Wacht niet langer met  bestellen!

06-160 10 826

blauw-vinkje-symbool Catering voor ieder budget
blauw-vinkje-symbool Dagvers vanuit 65 keukens
blauw-vinkje-symbool Traditioneel en culinair
blauw-vinkje-symbool Beste prijs / kwaliteit
blauw-vinkje-symbool Eenvoudig online bestellen

HAH - Bekijk hier het assortiment

                          Referenties>>>

 

| In de media | FAQ | Bezorgkosten | Contact | Winkelwagen
.