Buffet bestellen Delft

Buffet bestellen Delft

Buffet in Delft bestellen? Kijk niet langer rond, maar kies de cateraar van Hapjes aan Huis. Met een goed verzorgde partyservice organiseert onze cateraar uw lunch of buffet op uitstekende wijze.

Hoge kwaliteit door samenwerking

In Nederland werken 65 kwaliteit cateraars met elkaar samen. Zij vormen zo een landelijk dekkend partyservice netwerk. Dit heeft zo zijn voordelen. Het lunch- en buffet assortiment is in heel Nederland hetzelfde en ook de service voldoet in elke plaats aan dezelfde hoge eisen.

Centraal gerechten bestellen uit alle windstreken

De samenwerking zorgt er ook voor dat u op een heel handige manier uw lunch of buffet in Delft kunt bestellen. U doet dit namelijk via onze centrale website. Op basis van uw postcode rolt de bestelling automatisch binnen bij onze cateraar in Delft.

Werpt u een blik op het uitgebreide assortiment, dan valt op dat het buffet in Delft uit alle windstreken kan komen. Naast Nederlandse stamppotten en Spaanse tapas bestelt u moeiteloos Italiaans, Grieks, Chinees, Indisch of Thais. Zo’n uitgebreide keuken komt u bepaald niet bij elke partyservice ondernemer tegen.

Buffet catering Delft

Lunch, buffet, salade en saté

Vanaf 10 à 15 personen is een cateraar al ideaal. Bestellen van lunch of buffet in Delft is extra leuk door de vlotte service die onze partyservice in Delft u biedt. Na het bestellen via onze website wordt u gebeld om de puntjes op de i te zetten. Bij het bezorgen van lunch of buffet, neemt onze cateraar ruim de tijd. Het buffet wordt netjes opgesteld en voorzien van een vakkundige uitleg.

In plaats van het bestellen van een compleet buffet of volledige lunch in Delft, kunt u ook kiezen voor een losse salade, lekkere hapjes of stokjes saté. Maak zelf leuke combinaties van koud en warm en versier er uw huwelijksreceptie of bedrijfsjubileum mee. Ook de benodigde accommodatie kan bij het bestellen in Delft worden meegeleverd. U kunt kiezen uit verschillende partytenten die van tevoren voor u worden opgezet.

Nog vragen, stel ze gerust via onze website. Nieuwsgierig?
Probeer dan snel onze partyservice in Delft uit!

Bel ons: 06-160 10 826

blauw-vinkje-symbool Catering voor ieder budget
blauw-vinkje-symbool Dagvers vanuit 65 keukens
blauw-vinkje-symbool Traditioneel en culinair
blauw-vinkje-symbool Beste prijs / kwaliteit
blauw-vinkje-symbool Eenvoudig online bestellen

HAH - Bekijk hier het assortiment

                          Referenties>>>

 

| In de media | FAQ | Bezorgkosten | Contact | Winkelwagen
.