Buffet bestellen Utrecht

Buffet bestellen Utrecht

Feestelijk genieten van een onvergetelijk buffet? De cateraar van Hapjes aan Huis laat het u beleven. Al tijdens het bestellen wordt u door het uitgebreide aanbod compleet verrast. De persoonlijke aanpak en vakkundige presentatie doen de rest.

Sterk landelijk netwerk

Hapjes aan Huis vormt met 65 partyservice ondernemers een sterk, landelijk opererend cateringnetwerk. Volgens vaste afspraken en strakke richtlijnen voeren de cateraars van Hapjes aan Huis in elke plaats hetzelfde menu. Bestellen van uw lunch of buffet in Utrecht is daarbij heel eenvoudig. Gewoon via deze website en met een gevarieerde  keuze uit gerechten die koud of warm kunnen zijn.

Buffet bestellen met ruime keuze

Hoge professionaliteit gaat gepaard met een rijke menukaart. U kunt hierdoor een buffet in Utrecht bestellen met Nederlandse stamppotten, maar ook met Spaanse tapas. Kiest u liever Italiaans of Grieks, dan wordt u ook op uw wenken bediend. Zelfs de oosterse kaart wordt met trots door onze cateraar gevoerd. Zijn voortreffelijke partyservice met Indisch, Chinees of Thais zal een onvergetelijke indruk achterlaten bij uw gasten.

Buffet catering Utrecht

Lunch en buffet worden keurig geserveerd

De partyservice door onze cateraar in Utrecht gaat gepaard met een uitstekende presentatie. Zowel de lunch als het buffet worden geserveerd op mooie schalen. Voor elk gerecht waarbij dit nodig is, worden bovendien nette opscheplepels en handige chafing dishes meegeleverd. Natuurlijk is de afwas na afloop inclusief.

Losse hapjes, salade, saté en lunchpakket

Partyservice is er niet alleen voor lunch en buffet. Ook losse gerechten zoals gevarieerde hapjes, frisse salade en stokjes saté vormen een welkome bijdrage aan uw feest.

Onze cateraar kan ook de lunch in Utrecht op verschillende manieren voor u verzorgen. Op nette schalen tijdens een vergadering, familiebijeenkomst of feestelijke opening, maar ook als lunchpakket voor onderweg. Dit laatste is erg handig tijdens een uitstapje met bijvoorbeeld de leden van uw vereniging of met uw personeel.

Stel gerust uw vraag

Wilt u graag eerst nog wat extra informatie, kies dan voor Direct Contact via de website. Ook het aanvragen van een offerte is volledig in onze website geïntegreerd.

Kies voor een onvergetelijk partyservice in Utrecht,
kies voor de cateraar van Hapjes aan Huis!

06-2129 8173

blauw-vinkje-symbool Catering voor ieder budget
blauw-vinkje-symbool Dagvers vanuit 65 keukens
blauw-vinkje-symbool Traditioneel en culinair
blauw-vinkje-symbool Beste prijs / kwaliteit
blauw-vinkje-symbool Eenvoudig online bestellen

HAH - Bekijk hier het assortiment

                          Referenties>>>

 

| In de media | FAQ | Bezorgkosten | Contact | Winkelwagen
.