Buffet bestellen Haarlem

Bent u Buffet Haarlem?

Graag stellen wij ons aan u voor en vertellen wij wat wij voor u kunnen betekenen.

Lees meer op de volgende pagina

Team Hapjes aan Huis

Buffet Haarlem

Bent u op zoek naar een kwaliteit cateraar in de regio Haarlem die uw buffet kan verzorgen? Hapjes aan Huis verzorgd de buffetten vanaf 15 personen voor elke gelegenheid.

U bekijkt ons buffet assortiment op de website en maakt uw keuze. Zodra uw keuze compleet is plaatst u uw bestelling online.

Heeft u vragen of andere wensen? Geen probleem, wij maken graag een voorstel geheel naar uw wensen en budget. Vraag een catering offerte aan en de partymanager neemt contact met u op.

Buffet assortiment regio Haarlem

Met welk buffet verwent u uw gasten?

Buffet bestellen

Zodra u uw menukeuze heeft gemaakt en uw gegevens heeft ingevuld klikt u op 'bestelling plaatsen'. Wij ontvangen uw bestelling en nemen vervolgens telefonisch contact met u op om alles te bespreken.

Wij komen alles op het afgesproken moment en tijdstip verzorgen op de locatie naar uw wens. Dit kan bij u thuis zijn, bij uw bedrijf, café of groepsaccommodatie.

Buffet catering Haarlem

Partyservice referenties

Onlangs hebben wij bij de Hartekampgroep in Haarlem een heerlijk buffet verzorgd. Lees hieronder wat zij ons schreven:

"Een betere referentie dan deze zullen jullie nooit krijgen! De cliënten vonden het zalig. Alles was op! Deze mensen worden gezien hun verstandelijke beperking,  niet afgeleid door beleefdheidsvormen! Ze vinden het lekker of niet, en het was lekker!! Er vond een ware smulpartij plaats hier op de afdeling van het Griekse buffet! Met vriendelijke dank en groet, Marion Boerée Medior - Richard Holkade 7F - 2013PZ - Haarlem"

Gelegenheden voor de catering

Wij verzorgen bij allerlei gelegenheden de catering. Hieronder een aantal voorbeelden waar wij al de catering voor verzorgd hebben.

.