Buffet catering Haarlemmermeer

Bent u Buffet bestellen Haarlemmermeer?

Graag stellen wij ons aan u voor en vertellen wij wat wij voor u kunnen betekenen.

Lees meer op de volgende pagina

Team Hapjes aan Huis

Buffet bestellen Haarlemmermeer

Is alleen de beste cateraar uit Haarlemmermeer goed genoeg voor u? Dan hoeft u niet verder te zoeken. De cateraar van Hapjes aan Huis werkt volgens strikte landelijke normen, met een zeer hoge kwaliteit en een uniek aanbod als resultaat.

Partyservice waarbij echt alles klopt

Bij een goede partyservice moet alles kloppen op het juiste moment. De werkwijze van een Hapjes aan Huis cateraar is hierop toegespitst. Hij maakt de onderdelen van lunch of buffet steeds vers en ambachtelijk voor u klaar. U kunt hierbij kiezen voor leuke combinaties van warm en koud en natuurlijk is de presentatie van het hoogste niveau.

Zeer ruim lunch- en buffet assortiment

Door de keuze voor uniforme landelijke richtlijnen door onze 65 partyservice ondernemers, is het aanbod van gerechten meer dan compleet. De keuze van het buffet bepaalt in belangrijke mate de sfeer van uw evenement. Zo kan uw buffet in Haarlemmermeer een volstrekt Nederlandse uitstraling hebben. U kiest dan voor onze overheerlijke stamppotten. Maar onze cateraar verwent u net zo graag met Spaanse tapas of een Grieks of Italiaans buffet.

Bovendien wordt ook de meer oriëntaalse smaak door onze cateraar nauwkeurig bediend. Chinees, Thais of Indisch, u hebt het helemaal voor het uitkiezen.

Buffet bestellen Haarlemmermeer

Vakkundige presentatie

Natuurlijk hoeft u voor uw bedrijfsjubileum, housewarming of babyborrel niet altijd een compleet buffet te bestellen. Ook losse hapjes, verse salade of stokjes saté brengen al veel sfeer op uw feest.

Maar kiest u voor een complete partyservice, dan is uw buffet of lunch in Haarlemmermeer bij onze cateraar in prima handen. De gerechten worden op servies met opscheplepels bij u bezorgd. Onze cateraar presenteert elk gerecht vakkundig. Ook chafing dishes zijn bij de partyservice in Haarlemmermeer inbegrepen. Bovendien doen wij na afloop de afwas voor u.

Zorgeloos bestellen en genieten

Onze cateraar in Haarlemmermeer biedt u zorgeloos gemak. Dat begint al bij het bestellen via ons overzichtelijke keuzemenu. Tijdens uw evenement wordt u tot in de puntjes bediend en na afloop bent u direct klaar.

Uw lunch of buffet in Haarlemmermeer beleefde u nog nooit zo onbekommerd!


.