High tea Amsterdam

High tea Amsterdam

Binnenkort iets te vieren en wilt u een high tea serveren aan uw gasten? Hapjes aan Huis verzorgt de catering aan huis, bij bedrijven en café's. Uiteraard komen wij ook bij bejaardenhuizen en zorginstellingen.

Wij bereiden onze gerechten allemaal in eigen keuken aan de Johan van Hasseltweg in Amsterdam-Noord, nabij de IJ-tunnel. Gezamenlijke met onze chef koks maken wij de mooiste en lekkerste creaties.

Dagelijks verzorgen wij de catering voor onder andere:

Wilt u een catering bij ons bestellen? Bekijk hieronder ons high tea assortiment en bestel direct online!

Zodra wij uw bestelling ontvangen neemt de partymanager telefonisch contact met u op om alles te bespreken. Wij bevestigen vervolgens alles via de e-mail en komen vervolgens op het afgesproken moment alles verzorgen.

High tea catering Amsterdam

High tea catering bestellen Amsterdam

High tea referentie

Onlangs hebben wij aan het Staringplein een high tea compleet verzorgd bij Hanneke Veenhof uit Amsterdam. Zij schreef ons het volgende:

"Hierbij wil ik jullie even bedanken voor afgelopen zondag. Zeker omdat het op korte termijn moest omdat iemand war ik het besteld had af gezegdhad. Mensen die er waren vonden het erg lekker en een leuk iedee van de high tea. Dus bij deze nog maals hartelijk bedankt en wie weet tot een volgende keer."

Heeft u vragen of komt u er niet uit?

Neem telefonisch contact op met ons hoofdkantoor of vraag een high tea catering offerte aan. Wij helpen u graag persoonlijk verder.

06-160 10 826

blauw-vinkje-symbool Catering voor ieder budget
blauw-vinkje-symbool Dagvers vanuit 65 keukens
blauw-vinkje-symbool Traditioneel en culinair
blauw-vinkje-symbool Beste prijs / kwaliteit
blauw-vinkje-symbool Eenvoudig online bestellen

HAH - Bekijk hier het assortiment

                          Referenties>>>

 

| In de media | FAQ | Bezorgkosten | Contact | Winkelwagen
.