Buffet bestellen in Amsterdam

Buffet bestellen Amsterdam

Vrij kiezen uit tal van heerlijke gerechten? Bij de cateraar van Hapjes aan Huis in Amsterdam bent u precies aan het juiste adres. Deze partyservice ondernemer met landelijk netwerk biedt u een keuzevrijheid die u niet snel ergens anders tegenkomt.

Partyservice netwerk, voor elk evenement

Met 65 partyservice ondernemers vormt Hapjes aan Huis een landelijk dekkend netwerk. Een cateraar van Hapjes aan Huis is op elke situatie toegerust. Kleine feesten, buurtevenementen, een groot bedrijfsjubileum of een druk bezochte vakbeurs; steeds biedt onze cateraar precies de juiste partyservice oplossing. Naast de verzorging van buffet of lunch in Amsterdam, kunnen ook partytenten als accommodatie voor u worden klaargezet.

Lunch, buffet, salade of saté

Bestellen is eenvoudig, u doet dit online via deze website. Na het bestellen zoekt onze cateraar telefonisch contact met u. Samen laat u het partyservice arrangement maximaal aansluiten op uw evenement.

Lunch en buffet zijn er in vele smaken. Zo kunt u kiezen uit stamppotten met een duidelijk Nederlands accent. Ook Spaans in de vorm van tapas neemt een prominente plaats in op het menu. Natuurlijk zijn de gerechten waaruit u kunt kiezen zowel warm als koud. U kunt ze trouwens ook los bestellen, bijvoorbeeld in de vorm van een portie saté of een heerlijk frisse salade.

Buffet catering in Amsterdam

Wereldwijde menukaart

Met bovenstaande keuzes is de menukaart nog lang niet uitgeput. Een buffet in Amsterdam kan namelijk ook een oosters karakter hebben. Indisch, Thais en Chinees behoren tot de specialiteiten van de partyservice ondernemers van Hapjes aan Huis. Viert u graag uw feest in Europese stijl, dan is het Italiaans of Grieks buffet in Amsterdam zeker uw aandacht waard.

Schalen, disposables, lunchpakketten

Een buffet of lunch in Amsterdam wordt geserveerd op net servies. Geeft u echter de voorkeur aan minder breekbaar materiaal, dan heeft onze cateraar ook prachtige disposables voor u klaarliggen. Gaat u groepsgewijs op stap, laat dan uw lunch in Amsterdam  bezorgen als lunchpakket.

Zoals u ziet heeft onze cateraar op elke catering vraag een passend antwoord. Maak hier gebruik van en geniet ontspannen van uw eigen evenement!

Kwaliteit buffet bestellen? Onze cateraar in Amsterdam regelt alles voor u tot in de puntjes!

Bel ons: 06-160 10 826

blauw-vinkje-symbool Catering voor ieder budget
blauw-vinkje-symbool Dagvers vanuit 65 keukens
blauw-vinkje-symbool Traditioneel en culinair
blauw-vinkje-symbool Beste prijs / kwaliteit
blauw-vinkje-symbool Eenvoudig online bestellen

HAH - Bekijk hier het assortiment

                          Referenties>>>

 

| In de media | FAQ | Bezorgkosten | Contact | Winkelwagen
.