Buffet catering Tilburg

Buffet bestellen Tilburg

Beleeft u ook graag voorpret aan het bestellen van een uitgelezen buffet? Op de website van Hapjes aan Huis komt u ogen te kort. Een uitgebreid assortiment en een optimale keuzevrijheid; bij de cateraar van Hapjes aan Huis is alleen al het bestellen van lunch of buffet een waar feest.

Krachtig netwerk, persoonlijk contact

Een cateraar van Hapjes aan Huis is niet zomaar een plaatselijke partyservice ondernemer. Onze 65 partyservice ondernemers vormen door samenwerking een sterk landelijk netwerk. De kracht zit hem vooral in het uniforme aanbod en de hoge kwaliteitsstandaarden. Bestellen is heel eenvoudig. Via onze website komt uw bestelling direct bij onze cateraar in Tilburg terecht.

Bestellen voor groot en klein evenement

Elke cateraar van Hapjes aan Huis is voorbereid op evenementen van sterk wisselende omvang. Partyservice is al aantrekkelijk vanaf 10 à 15 personen, maar kan ook worden verzorgd bij evenementen met honderden deelnemers. Is hier extra accommodatie voor nodig, dan zorgt uw partyservice ondernemer van Hapjes aan Huis ook voor de juiste partytenten.

Buffet uit vele windstreken

En dan het uitgebreide assortiment. Feestelijke gerechten met een Italiaans of Grieks karakter stralen u tegemoet vanaf uw scherm. Ook verzorgt onze cateraar bijzonder graag een Spaans tapas buffet in Tilburg. Natuurlijk is ook een buffet van Nederlandse origine in een handomdraai besteld. Deze Nederlandse stamppotten zijn zeer geliefd en u kunt ze naar  wens aankleden met verse salade.

Buffet bestellen Tilburg

Ook gerechten uit het oosten passen feilloos in ons partyservice concept. Thais, Indisch of Chinees kunt u zo bij onze cateraar bestellen. Een origineel idee voor een gezellig feest, eventueel nog extra te versieren met wat extra stokjes saté.

Lunch in Tilburg ook als lunchpakket

Onze cateraar verzorgt ook een prima lunch in Tilburg. Naar wens kunnen de ingrediënten daarvan koud of warm zijn. Net als het buffet wordt ook de lunch geserveerd op mooie schalen. Bent u echter op zoek naar catering voor onderweg, dan kan onze cateraar u ook voorzien van een bijzonder handzaam lunchpakket.

Beleef plezier aan het bestellen van lunch of buffet in Tilburg. Kijk snel in het besteloverzicht!

Bel ons: 06-5233 5844

blauw-vinkje-symbool Catering voor ieder budget
blauw-vinkje-symbool Dagvers vanuit 65 keukens
blauw-vinkje-symbool Traditioneel en culinair
blauw-vinkje-symbool Beste prijs / kwaliteit
blauw-vinkje-symbool Eenvoudig online bestellen

HAH - Bekijk hier het assortiment

                          Referenties>>>

 

| In de media | FAQ | Bezorgkosten | Contact | Winkelwagen
.