header image

BBQ & gourmet cateraar Bergen op Zoom

BBQ en gourmet cateraar Bergen op Zoom

Laat ons u helpen bij de verzorging van uw BBQ of gourmet 
catering. Met de barbecue- en gourmetschotels van ons bent u snel al een paar stappen verder. Wij hebben heerlijke en smakelijke bbq- en gourmetschotels samengesteld die door heel Nederland en België bezorgd worden. Wij komen voor elke gelegenheid en bezorgen 365 dagen per jaar in de regio van Bergen op Zoom, Tholen, Hoogerheide, Wouw, Ossendrecht, Rilland en Halsteren.
U bestelt bij ons al vanaf 5 personen en wij komen dit bij u op locatie bezorgen.

Ons bbq en gourmet assortiment in Bergen op Zoom bestellen

Een barbecue arrangement of gourmetpakket heeft u zo besteld. We hebben speciale pakketten voor kinderen, vegetariers en islamitische gasten. Daags voor de bezorging ontvangt u van ons de levertijd per mail en sms. Wij komen de spullen weer vuil afhalen en doen dus ook de afwas.

Hoe bestelt u uw bbq of gourmet in Bergen op Zoom?

U kunt online één van onze bbq- of gourmetschotels bekijken en direct online bestellen voor het aantal gasten, waarvoor u wilt bestellen. Na het doen van de bestelling krijgt u direct een bevestiging van de reservering. Uw catering wordt gratis bezorgd aan huis in de regio Bergen op Zoom, Tholen, Hoogerheide, Wouw, Ossendrecht, Rilland en Halsteren! Uw order wordt door ons in gekoeld transport aan huis geleverd. Als wij zelf de levertijd mogen bepalen dan zijn de leverkosten gratis. In het geval u de tijd zelf wilt bepalen dan moet u op extra bezorgkosten rekenen. Op het afgesproken moment komen wij uw bestelling leveren. Geniet bij u thuis, op het werk of vakantiehuisje. Compleet en goed verzorgd. Wij wensen u alvast smakelijk eten.

 

Hapjes aan Huis

Bent u met minder dan 10 personen?

Wij bezorgen ook voor kleine groepen!

Bekijk het assortiment