Buffet catering Groningen

Buffet bestellen Groningen

Partyservice die met kop en schouders boven de rest uitsteekt? Uw cateraar van Hapjes aan Huis in Groningen is niet anders gewend. Op basis van landelijke criteria verzorgt hij een perfectelunch of volmaakt buffet in Groningen.

Cateraar met landelijk netwerk

Een cateraar van Hapjes aan Huis legt de lat bijzonder hoog. Hij biedt een uitgebreid menu aan en zorgt voor een prima presentatie. Uw cateraar staat hierin niet alleen, want onze 65 partyservice ondernemers vormen samen een landelijk netwerk.

Zo is in elke gemeente in Nederland dezelfde partyservice voorhanden. Bestellen is heel eenvoudig. U doet dit gewoon via deze website en dankzij uw postcode komt de bestelopdracht direct terecht bij onze cateraar in Groningen.

Bestellen uit een uniek assortiment

Welke gerechten u kiest kunt u zorgvuldig laten aansluiten bij de sfeer van uw evenement. Een massaal en ongedwongen feest, laat zich prima ondersteunen door ons Nederlandse stamppotten buffet. Geeft u het evenement liever een oosters tintje mee, dan is een saté buffet, Thais buffet, Indisch buffet of Chinees buffet een prima keuze.

Buffet bestellen Groningen

Ook gerechten van dichterbij maakt onze cateraar met vreugde voor u klaar. Wat dacht u bijvoorbeeld van Spaanse tapas, Grieks of Italiaans?

Ook de lunch in Groningen kent een groot aantal varianten. De gerechten, warm of koud, kunt u helemaal zelf uitkiezen. Misschien wilt u er ook een frisse salade bij?

Naast een fraaie presentatie op servies, kan onze cateraar de lunch in Groningen ook als lunchpakket voor u klaarmaken.

Partyservice met prima presentatie

Naast een schitterende presentatie op schalen met opscheplepels en chafing dishes, gaat elke gerecht gepaard met een vakkundige uitleg door onze cateraar. Opdienen van lunch of buffet in Groningen is hierdoor omgeven met de meeste zorg.

Maar ook vooraf spant onze cateraar zich in om alles in goede banen te leiden. Na het bestellen via de website neemt hij eerst telefonisch contact met u op. Samen spreekt u alles door, zodat op de dag van uw evenement de partyservice vlekkeloos verloopt.

Onze cateraar laat u optimaal genieten van uw lunch of buffet in Groningen!

06-160 10 826

blauw-vinkje-symbool Catering voor ieder budget
blauw-vinkje-symbool Dagvers vanuit 65 keukens
blauw-vinkje-symbool Traditioneel en culinair
blauw-vinkje-symbool Beste prijs / kwaliteit
blauw-vinkje-symbool Eenvoudig online bestellen

HAH - Bekijk hier het assortiment

                          Referenties>>>

 

| In de media | FAQ | Bezorgkosten | Contact | Winkelwagen
.