Buffet Hoogezand

Buffet Hoogezand

Op zoek naar een kwaliteit cateraar die u en uw gezelschap een heerlijk buffet kan serveren? Hapjes aan Huis werkt al jaren vanuit 65 keukens in heel NL om de catering te verzorgen. Kiest u voor Hapjes aan Huis, dan kiest u voor kwaliteit!

Wij komen het buffet bezorgen, zetten alles voor u klaar en geven een uitleg over de gerechten. Vervolgens gaat u genieten met uw gasten. De volgende dag (in overleg) komen wij alle materialen weer ophalen en doen wij de afwas voor u.

U kiest toch ook voor gemak?

Bekijk ons buffet assortiment en maak uw keuze

Buffet referentie

Afgelopen weekend hebben wij bij J.C.Bier uit Hoogezand een koud en warm buffet verzorgd. Zij schreven ons het volgende en hebben leuke foto's gemaild naar ons.

"Wij hebben met onze gasten genoten van het warm/koud buffet. De cateraar bezorgde het buffet keurig op de afgesproken tijd en plaatste de schotels op de door ons gedekte tafels en gaf een toelichting van de verschillende gerechten. Al met al maakten wij goede sier met het buffet, waarvoor onze dank, met groet familie Bier."

Buffet catering Hoogezand

Een buffet bestellen?

U bekijkt ons buffet assortiment online en kunt direct bestellen. Staat uw keuze er niet tussen of heeft u een ander budget? Vraag dan een offerte aan en wij helpen u persoonlijk verder.

Zodra wij uw bestelling ontvangen bellen wij u om alles persoonlijk te bespreken en rond te maken.

Wij zien uit naar uw aanvraag/bestelling!

Bel ons: 06-5233 5844

blauw-vinkje-symbool Catering voor ieder budget
blauw-vinkje-symbool Dagvers vanuit 65 keukens
blauw-vinkje-symbool Traditioneel en culinair
blauw-vinkje-symbool Beste prijs / kwaliteit
blauw-vinkje-symbool Eenvoudig online bestellen

HAH - Bekijk hier het assortiment

                          Referenties>>>

 

| In de media | FAQ | Bezorgkosten | Contact | Winkelwagen
.