Buffet catering Almere

Buffet bestellen Almere

Een betrouwbaar adres voor het beste buffet? De cateraar van Hapjes aan Huis staat 24 uur per dag voor u klaar. Niet alleen voor het beste buffet in Almere, maar ook voor een magistrale lunch.

Cateraar met vooruitstrevende formule

Ons landelijk netwerk van 65 partyservice ondernemers werkt volgens een vooruitstrevende formule. Een gelijkluidend assortiment in elke plaats, centraal bestellen en een prima presentatie bij aflevering. Natuurlijk past onze cateraar in Almere zijn partyservice feilloos aan bij de eisen van uw evenement. Na het bestellen via onze website, neemt hij daarom eerst telefonisch contact met u op.

Bestellen van gerechten uit vele landen

Een huwelijksfeest, bedrijfsjubileum of een grote manifestatie in een partytent; onze cateraar verwent uw gasten met een keur aan gerechten. Neemt u een kijkje in het aanbod, dan ziet u Grieks en Italiaans, maar ook Nederlandse stamppotten en Spaanse tapas. U kunt elk buffet op creatieve wijze laten samenvallen met het thema van uw evenement. Ook oriëntaalse buffet specialiteiten staan op de menukaart van onze cateraar. Een buffet in Almere met een Chinees, Indisch of Thais karakter, is in een handomdraai besteld.

Ook heerlijke saté en frisse salade

Ook een besloten receptie, housewarming of buurtevenement kunt u vrolijk opsieren met gerechten uit de keuken van onze cateraar in Almere. Al voor 10 à 15 personen bestelt u aantrekkelijke losse hapjes die warm of koud kunnen zijn, stokjes saté of een frisse salade.

Buffet bestellen Almere

Buffet en lunch in Almere serveert onze cateraar op keurig servies. Ook opscheplepels en chafing dishes voor het warm houden zijn hierbij inbegrepen. Afwassen hoeft u natuurlijk niet zelf te doen. Na afloop levert u alles gewoon vuil in bij onze cateraar.

Servies, disposables en lunchpakketten

Komt een partyservice met servies u niet goed uit, dan kunt u ook kiezen voor onze handige disposables. Ook de lunch is niet perse gebonden aan een presentatie op mooie schalen. Voor een uitje met het personeel of een sessie op de heide, maakt onze cateraar voedzame lunchpakketten voor u  klaar.

Partyservice met lunch of buffet in Almere was nog
nooit zo compleet. Profiteer daarvan en bestel snel!

06-2129 8173

blauw-vinkje-symbool Catering voor ieder budget
blauw-vinkje-symbool Dagvers vanuit 65 keukens
blauw-vinkje-symbool Traditioneel en culinair
blauw-vinkje-symbool Beste prijs / kwaliteit
blauw-vinkje-symbool Eenvoudig online bestellen

HAH - Bekijk hier het assortiment

                          Referenties>>>

 

| In de media | FAQ | Bezorgkosten | Contact | Winkelwagen
.