Uw Paaseten wordt dit jaar een eitje! | Hapjes aan Huis
Uw Paaseten wordt dit jaar een eitje!
Alle blogitems
4 maart 2022

Uw Paaseten wordt dit jaar een eitje!

Gezellig thuiseten in uw eigen omgeving met uw gezin en familie.Leestijd: 2 minuten

Pasen staat voor de deur en dus is het tijd om na te denken wat we gaan eten met Pasen. Gezellig thuiseten in uw eigen omgeving met uw gezin en familie. Genieten van een compleet verzorgde paasbrunch of paasdiner. En hoe leuk zou het zijn om de week voor Pasen uw collega’s thuis te verrassen op een verzorgde paaslunch?

Het paasfeest is het perfecte moment om aan het begin van de lente samen te komen. Onze kwaliteitscateraars staan weer paraat om u te helpen met uw feestmaaltijd.

Wat gaat u eten deze Pasen?

Er is enorm veel keuze om gedurende de Paasdagen van allerlei heerlijke gerechten te genieten. Zo heeft u de keuze uit een speciaal samengesteld paasassortiment op Hapjes aan Huis. Bekijk de mogelijkheden die alle aangesloten kwaliteitscateraars aanbieden en bestel vandaag nog online;

Paas catering door heel Nederland bezorgd

Hapjes aan Huis maakt het bestellen van catering enorm eenvoudig. Wij bieden u de mogelijkheid om het eten rechtstreeks door onze lokale kwaliteitscateraar bij u thuis, op kantoor of andere locatie te laten bezorgen. Dit doen wij al sinds 2008.

Vergeet de verse gebakken broodjes niet

We maken er een feestje van deze paasdagen met lekkere vers gebakken broodjes, heerlijk fruit, vers jus d’orange en diverse soorten beleg. Geniet u liever van heerlijk zoete hapjes, neem dan ook even een kijkje bij onze paas high tea. Een echte aanrader!

Trakteer uw collega's op een paas lunchbox

Hoe leuk zou het zijn om uw team deze paasdagen te trakteren op een paas lunchbox. Een uitstekend idee om op deze manier in contact te blijven met alle collega's die vanuit huis werken. Als een lunch niet haalbaar is, dan is een borrel- of bakpakket een andere leuke optie, te bestellen via Borrel Experience.

Geef chocolade cadeau

Pasen zonder chocolade is bijna ondenkbaar. Als u nog een budgetvriendelijke manier zoekt om hem of haar te bedanken, dan is een zakje chocolade paaseitjes of een lekkere chocoladebrownie een schot in de roos. Rechtstreeks geleverd in een brievenbuspakketje op elke locatie in Nederland. Personaliseer het paasgeschenk met een kaartje of een handgeschreven briefje. Vraag ons naar de levering van chocolade paaseitjes.

Paaseten bestellen

Het paasassortiment is vanaf maart te bestellen op onze website, tot de vrijdag voor Pasen. 

Heeft u vragen of andere wensen? Het Hapjes aan Huis team denkt graag met u mee om er een onvergetlijk Pasen van te maken.

Uw Paaseten wordt dit jaar een eitje!
 
 

Meer weten over onze mogelijkheden?

Vraag dan via onderstaande button advies aan.

 

Neem contact op

Vragen? 085-743 03 62