Organiseer jij een borrel met hapjes? | HapjesaanHuis.nl
Organiseer jij een borrel met hapjes? Onze tips helpen je op weg
Alle blogitems
14 maart 2023

Organiseer jij een borrel met hapjes? Onze tips helpen je op weg

Lees hoe jij de borrel soepel laat verlopenLeestijd: 3 minuten

Een borrel met hapjes organiseren is een geweldige manier om collega's, vrienden en familie te verwelkomen en te genieten van elkaar. Het kan echter ook een uitdaging zijn om alles goed georganiseerd te krijgen. Wij geven je onze tips, zodat je een perfecte borrel organiseerd, waar iedereen nog lang over napraat.

Hoe laat jij de borrel soepel verlopen

  1. Plan de datum en de gastenlijst. Kies een datum en tijd waarop de meeste mensen beschikbaar zijn en stel een lijst op van de mensen die je wilt uitnodigen. Zorg ervoor dat je genoeg ruimte hebt voor iedereen die komt.

  2. Kies de juiste locatie. Overweeg of je de borrel binnen of buiten wilt houden en kies een locatie die geschikt is voor het aantal gasten dat je verwacht. Zorg ervoor dat er voldoende zitplaatsen zijn en dat er genoeg tafels zijn om alle hapjes op te zetten.

  3. Plan je menu. Bedenk welke hapjes je wilt serveren en hoeveel je van elk nodig hebt. Zorg ervoor dat je genoeg variatie hebt, inclusief vegetarische opties en hapjes voor mensen met speciale dieetwensen.

  4. Maak een boodschappenlijst. Zodra je weet wat je wilt serveren, kun je een boodschappenlijst maken en ervoor zorgen dat je alle benodigde ingrediënten hebt. Vergeet niet om ook drankjes, servies en bestek op de lijst te zetten. 

  5. Presenteer je hapjes op een aantrekkelijke manier. Zorg ervoor dat je hapjes er niet alleen lekker uitzien, maar ook op een aantrekkelijke manier worden gepresenteerd. Gebruik bijvoorbeeld kleurrijke schalen en borden en versier ze met verse kruiden of bloemen.

  6. Zorg voor voldoende drankjes. Zorg ervoor dat je voldoende drankjes hebt voor al je gasten. Houd rekening met verschillende smaken en voorkeuren en zorg ook voor alcoholvrije opties.

  7. Maak het gezellig. Zet muziek op, zorg voor een gezellige sfeer en vergeet niet om te genieten van het gezelschap van je gasten. Een borrel met hapjes is bedoeld om te ontspannen en te genieten, dus zorg ervoor dat je zelf ook plezier hebt.


Als je ons inschakelt zorgen wij voor al je boodschappen, maken onze koks de lekkerste hapjes en zorgen wij voor gekoelde drankjes. Ons barpersoneel kan zelfs alles ter plaatse voor jullie serveren en uitschenken. Maak het jezelf zo makkelijk mogelijk!


Borrel op het werk organiseren

Het organiseren van een borrel met hapjes kan een beetje werk zijn, maar het is de moeite waard. Door deze tips te volgen, zul je merken dat je gasten zullen genieten van de heerlijke hapjes en de gezellige sfeer. De borrel voor het bedrijfsfeest of de opening van het nieuwe bedrijf is in een aantal kliks geregeld met onze jarenlange ervaring.


Verjaardags drankjes en hapjes

Ben je binnenkort jarig en wil de borrel thuis vieren? Onze verjaardag cateringservice helpt je bij elk feestje groot of klein. Een tuinfeest of een feestkje op een andere locatie, niks is Hapjes aan Huis te gek!


Mogelijkheden voor de borrel met hapjes

Om je een handje te helpen hebben wij alle hapjes op onze website voor je uitgewerkt. Het hapjes assortiment vindt je hier. Staan je wensen er niet tussen, dan maken wij graag een voorstel op maat. Vraag een vrijblijvende offerte aan en wij helpen je persoonlijk verder.

Organiseer jij een borrel met hapjes? Onze tips helpen je op weg
 
 

Meer weten over onze mogelijkheden?

Vraag dan via onderstaande button advies aan.

 

Neem contact op

Vragen? 085-743 03 62