Paas cateraar - Brunch - High tea - Diner | Hapjes aan Huis

Pasen

2023 volgeboekt!


 

Pasen viert u samen met familie, vrienden of collega's! Samen met onze lokale kwaliteitscateraars organiseren wij een compleet Paasfeest voor iedereen die u lief is. Wie verrast met Pasen?

Paascatering bestellen

Op beide Paasdagen bereidt de cateraar bij u in de buurt onderstaand Paasassortiment. Het eten wordt kant-en-klaar bezorgd, zodat u geen keukenstress heeft en lekker uitgebreid kunt tafelen met elkaar.

U heeft een keuze uit een paaslunch, -hapjes, -brunch, -buffet, -diner, -high tea, -gourmet & -barbecue.

Bestel in een paar muisklikken de Paascatering voor uw gezelschap. Alle Paasgrechten worden compleet geleverd op schalen en met opwarmbakjes.

Heeft u vragen? Ons team helpt u graag persoonlijk om uw vragen te beantwoorden.

Bekijk hier het Paasassortiment 2023

Collega's thuis verrassen op een Paas lunchbox?

Wilt u uw collega's verrassen op een Paas lunchbox op verschillende adressen door heel Nederland? Stuur een e-mail naar info@hapjesaanhuis.nl en ons team maakt een voorstel voor u op maat.

Eten bestellen voor Pasen

Neem een hap van één van de heerlijke paasgerechten en u heeft direct het paasgevoel te pakken. Laat deze Paasdagen uw eten door onze lokale kwaliteitscateraars bereiden en geniet onbezorgd met uw gezin, vrienden of familie van het Paasfeest.

Bestel het Paaseten dit jaar vanuit uw luie stoel online of telefonisch. Bekijk het Paasassortiment, maak een keuze en bestel in de winkelwagen. Zo makkelijk is het!


Vragen of hulp nodig?

Heeft u vragen of komt u er niet uit op de website? Ons team helpt u graag persoonlijk verder. Gebruik de chatfunctie in het pop up venster rechtsonderin de website, of stuur een email naar info@hapjesaanhuis.nl. Liever bellen of een dringende vraag? Neem dan telefonisch contact op met ons kantoor 085-743 03 62.

Geef eventuele wensen aan ons door via het offerteformulier. Ons team zorgt voor een culinaire oplossing op maat. Nadat u de bestelling heeft geplaatst, neemt onze lokale cateraar contact met u op om de bestelling met te bevestigen.

Onze gasten delen hun ervaring met u

Swiper icon
 • De salades vielen tegen 1 aardappelsalade 1 heel goedkope koude schotel dus ook soort van aardapelsalade en 1 pastasalade een koolsalade zou fijner zijn dan 2 aardappelsalades

  - Petra Janssen
 • 28 september 2023

  Leuk en lekker. Goed en snel geregeld. Leuk aangekleed

  - Angela
 • 27 september 2023

  Geweldig verzorgd aanrader

  - Mariëtte Bonvanie
 • 27 september 2023

  Prima verzorgd

  - SKEL
 • 27 september 2023

  voldoende

  - LB van V
 • 27 september 2023

  De informatie uitwisseling voor de aanvraag van een thuis buffet liep voorspoedig zeker als men bedenkt dat de aanvraag slechts 8 dagen voor de gewenste datum is geplaatst. De uit eindelijk geleverde gourmet was uit strekkend en de aflevering ook ook het afhalen van de vuile vaat liep voorspoedig. Al met al zeer tevreden over de kwaliteit en hoeveelheid van het eten en de bezorging.

  - R. Cardol
 • 26 september 2023

  Goede service

  - Smits
 • 26 september 2023

  Kom den Haag

  - N
 • 25 september 2023

  Het buffet zag er fantastisch uit en werd keurig op tijd geleverd. Onze gasten waren verrast over de opstelling en kwaliteit van het eten.

  - Ton Groothand
 • 25 september 2023

  Fijne communicatie goede service fijne ervaring en een goede aanwinst voor ons feest.

  - D.
 • 25 september 2023

  Zeer tevreden. De hapjes waren heerlijk en er was meer dan genoeg.

  - Helma
 • 25 september 2023

  Internationaal buffet Prima communicatie. Tafel mooi gedekt. Het eten was goed. Het vlees eb de garnalen heerlijk.

  - Liz
 • 25 september 2023

  Had een High Tea voor 20 personen. Prima verzorgd was heerlijk. Niets dan complimenten

  - Mw. V. van Tiggelen
 • 25 september 2023

  De catering was goed verzorgd en het Indisch buffet was heerlijk

  - Corrie Ketelaar
 • 25 september 2023

  Ik kan niets anders zeggen dan dat wij een top-ervaring hebben. Vanaf de start-email bezorging en de communicatie over het retourneren van de spullen. Niets anders dan complimenten ontvangen over de koude hapjes halal en de dessertschalen. Mede door dit was mijn feestje een succes. Hartelijk dank

  - Monique
 • 25 september 2023

  Heerlijke verse hapjes keurig verpakt en ruim op tijd afgeleverd. Een heel enkel hapje was iets te nattig op de sandwich bodem maar is niet te voorkomen door de ruime visvulling die er op zat. Had expres al iets mindere hoeveelheid besteld maar was alsnog prima voldoende.

  - Colette de Jonge
 • 24 september 2023

  Communicatie en service waren bijzonder goed. Jammer dat er op zondag geen contact mogelijk is. De vega schotel was ietwat bescheiden van hoeveelheid. Verder prima.

  - Eric Elijzen
 • 24 september 2023

  Wij gingen voor de Budgetschotel voor 30 personen. Was ontzettend smaakvol en meer dan genoeg. Heel uitgebreid met mooi gegarneerde koude hapjes en warme schotels. Opwarmen met de pan duurde wel langer dan het half uurtje op stand 1 zoals was aanbevolen.

  - Jascha
 • 21 september 2023

  super

  - Jeanette
 • 20 september 2023

  Het was weer heerlijk onze gasten waren te spreken over het eten dat jullie geleverd hebben. Toppie

  - Verberne
20 / 4252 beoordelingen Alle reviews bekijken >

Vragen? 085-743 03 62

Assortiment bekijken