kersttrends_2019.png

Dé kersttrends voor 2019

Elk jaar zijn er nieuwe kersttrends te ontdekken. U vindt ze op de jaarlijkse kerst beurs in Frankfurt (januari) en in Aalten (april). De eerste trends worden in kleine vorm gespot door trendwatchers. Later worden ze ook door de massa ontdekt, zodat het kan uitgroeien tot een echte trend.

In dit artikel vertellen wij meer over de decoratieve kersttrends van 2019. Wat opvalt is dat de trends zich niet alleen richten op de boom zelf, maar op de inrichting van boom én woonkamer. De hele woonkamer wordt versierd met winterse accessoires.

Houten kerstbomen

Een typisch voorbeeld van zo’n trend die klein begint, maar een paar jaar later ontzettend populair is: de houten kerstboom. Steigerhouten wandplanken, meubelen én kerstbomen zijn opeens niet meer uit de woonbladen weg te denken. En hoewel het overgrote deel van de bevolking nog steeds een echte (of neppe) kerstboom in huis heeft, wordt de houten kerstboom steeds hipper.

Vorig jaar werd de houten kerstboom al verkocht bij Xenos en inmiddels staat ook budgettopper Action vol met kleine houten boompjes. Meestal met enkele plankjes aan de voorkant, zodat u hem toch nog enigszins kan decoreren. Bovendien is het eigenlijk heel simpel om een houten kerstboom zelf te maken.

"De kleur van de kerst van 2019: wit, blauw, sneeuw en ijs."

Accessoires met de kleur van een wit & blauw zijn komende kerst ook meer dan populair. Vooral blauw is heel erg populair op dit moment. Niet alleen als woninginrichting, maar ook als accessoires voor in en rond de kerstboom. We zien witte fotolijstjes, blauwe kerstballen en pieken, kaarsen, kandelaars, lampen en waxinehouders. Wat heel makkelijk is, is om accessoires zelf in een deze kleuren te spuiten. Het enige wat hiervoor nodig is is een spuitbus met witte- en blauwkleurige verf.

Natuurlijke elementen: een eland aan de muur

Als u denkt aan de natuur, dan hoeft u niet direct bang te zijn dat er een konijnenpootje in de boom gehangen moet worden. De kersttrend met natuurlijke elementen, die we onder andere bij Intratuin zien onder de naam ‘Ontpopt’, zijn bijvoorbeeld kerstballen met vlinders, kussenhoezen met uilen of herten, houten elanden voor aan de muur en andere houten accessoires. Ook houten decoratie is erg trendy voor de kerst 2019. Denk bijvoorbeeld aan houten hangers aan een mooi lint. Decoratieletters van hout zijn al jaren populair en vooral het woord XMAS is een succes in aanloop naar de feestdagen.

"Weet u al hoe u dit jaar uw huis of werkplek gaat inrichten met gezellige kerstsferen?"

Kerst eten

Het huis is gezellig ingericht in de kerstsfeer en de tafel is gedekt. Welk overheerlijk kerstgerecht serveert u dit jaar aan uw familie, vrienden en/of collega’s? Hapjes aan Huis denkt graag met u mee.

>>>Bekijk hier het kerstassortiment voor 2019<<<

Bekijk onze zalige samengestelde kerstmenu’s en deel deze met uw gezelschap. U bestelt al een zalige gourmet of winter BBQ vanaf 5 personen. Een brunch, hapjesschaal, salade of buffet kunt u al bestellen van 10 personen. Alles wordt kant en klaar bezorgd bij u thuis op het werk of andere locatie in heel Nederland. Alle gerechten worden de hele maand december, en op beide kerstdagen, bezorgd.

"Uw kerst eten is dit jaar in enkele muisklikken besteld!"

Hapjes aan Huis

Bent u met minder dan 10 personen?

Wij bezorgen ook voor kleine groepen!

Bekijk het assortiment