Assortiment bekijken

Hollands buffet

10 tot 14 stuks€ 18,50
15 tot 35 stuks€ 17,60
36 tot 75 stuks€ 16,80
76 stuks en meer€ 16,00
(min.) Subtotaal
€ 0,00

Koude gerechten

  • Opgemaakte rundvleessalade met bijpassende garnituren
  • ​Rauwkostsalade, rauwkost vers gesneden van het seizoen
  • Garnalensalade met komkommer, sjalotjes en een romige yoghurtdressing
  • Dun gesneden ham met een proeverij van meloen
  • Een huisgemaakte aardappelsalade met appel, augurk, zilverui en tuinkruiden
  • Vers afgebakken stokbroden
  • Kruidenboter

Warme gerechten

  • Gerookte beenham met honing-mosterdsaus
  • Malse kipdijstukjes in pindasaus
  • Verse zalmmootjes in een zachte dille-roomsaus
  • Aardappelgratin gegratineerd met Beemsterkaas
  • Wilde en witte rijst met verse groenten
     

Hoe leveren wij het Hollands buffet?

  1. Alle koude gerechten worden op schalen geleverd.
  2. Warme gerechten worden in chafing dishes/rechauds warm gehouden en blijven +/- 2 – 3  uur warm.
  3. Wij stellen het buffet op.
  4. Elk gerecht krijgt opscheplepels.
  5. Zodra het buffet staat, geven wij een korte uitleg.
  6. De vuile vaat mag retour in de bijgeleverde kratten.
  7. Op een afgesproken tijdstip komen wij de vuile vaat ophalen.
  8. Wij verzorgen de afwas voor u.
  9. Het bedrag van onze buffetten is inclusief alle bovenstaande punten en btw.

Heeft u onvoldoende of geen servies? Borden, bestek en servet kunt u bestellen in de winkelwagen voor € 1.10 per set. Wij doen de afwas!