Kerstdiner, Kerstbrunch, Kerstbuffet, Hapjes en Salade Catering regio Leiden

U heeft het juiste adres gevonden om uw kerst catering te bestellen. HapjesAanHuis werkt samen met een uitstekende cateraar uit Leiden die voor, tijdens en na de feestdagen uw catering aan huis en op de zaak kan bezorgen. Alles geheel in kerstsferen.

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden?

Bekijk hieronder ons kerstassortiment wat wij tijdens de kerst serveren. Alle andere producten kunt u, zoals altijd, ook voor en na de kerst bij ons bestellen.

Bekijk hier het kerst catering assortiment in de regio Leiden


2012 staat voor de deur en dus komen de kerstdagen eraan. Gezellig met de familie het jaar doornemen, spelletjes doen en een kerstmarkt bezoeken. Maar heeft u al iets gedaan aan het kerstdiner? Gaat u vele uren besteden aan denken, boodschappenlijstjes, overvolle supermarkten en vers winkeliers om vervolgens de hele dag bezig te zijn met het kerstdiner, of gaat u catering bestellen bij HapjesAanHuis? Een makkelijke en zorgeloze optie, waarmee u kwaliteit in huis haalt.

Gaat u voor een luxueus kerstbuffet?

Bij HapjesAanHuis bent u met een paar muisklikken klaar. Heeft u een bedrijfsfeest of zakelijke kerstborrel dan hebben we mooie kerstarrangementen voor u samengesteld. Bekijk in alle rust de site even.

U kunt direct bestellen en uw kerst catering snel regelen. Wij wensen u alvast prettige feestdagen.

Wij verzorgen de catering in onder andere de plaatsen: Leiden, Oegstgeest, Warmond, Oude wetering, Rijp Wetering, Hoogmade, Hazerswoude dorp en Voorschoten. Ook met Sinterklaas en Oud en Nieuw kunt u bij ons terecht.

| In de media | FAQ | Bezorgkosten | Contact | Winkelwagen
.